Iti zic de la inceput..sa nu-l ierti pentru ca n-are rost! Mergi mai departe, ca nu se termina lumea la un singur baiat..vine si randul tau! printr-o situatie asemanatoare am trecut si eu..adica,eram despartiti, dar tot mai vorbeam.el mi zicea mie sa-l iert pentru ce mi-a facut...si cand colo, ce sa vezi? el se plimba deja cu alta.Asa ca am decis, sa-l las de tot...Si uite, azi fac 3 saptamani de cand m-am despartit definitiv de el! Si cred c-am facut alegerea cea buna cand "i-am dat papucii"..deci,nu merita! Capul sus, viata merge mai departe!
In primul rand daca iti cere scuze si iti spune sa il ierti ca nustia ce face sa nul ierti si sa treci mai departe sper ca te am ajutat :X funda?
Mdea timpu merge mai departe nul mai baga in seama pe noobu ala si incearca sa iti gasesti pe altcineva...
Sa iti cauti jumatatea, sau asteapta pana vei gasi baiatul potrivit care sa nu te insele si sa fie de incredere! Succes!:X
Ce poti sa faci... fii indiferenta cu el, orice ti-ar spune nu il baga in seama nu ii dai atentie nu ii raspunzi la telefon, fi vesela cand esti prin preajma lui ca sa vada ca nu iti pasa de el.Iesi cu prietenii pe afara cauta sa iti ocupi timpul.O sa vezi ca o sa te caute el...Nu ai de ce sa ii dezamagita de tine tineai la el si normal ca ai vrut sa ii acorzi o a doua sansa.Cel care nu procedat corect a fost el, dar stai linistita ca roata se intoarce ai sa vezi.Bafta!
Si acum a venit din nou la mine sa imi zica ca se va schimba si abureli multe!
Mutubal întreabă: