Lol.Tu vezi ce ai scris acolo? Nu, stai, ai 11 ani, nu prea ai cum.Nu poți să te decizi dacă-l iubești sau nu.tu habar n-ai ce înseamnă cuvântul "iubire".Du-te și mai joacă-te puțin cu Bărbie;] o să ai timp și de astea.OMFG!
Esti mult prea mica pentru a avea un iubit la varsta asta. Nu te supara insa aceasta este realitatea. Poate un prieten in care sa ai mai multa incerdere in el ar fi bine venit poate in loc sa ai un iubit. Si hai ca sa-ti raspund. Intra in vroba cu el. Intreaba-l cate ceva. Deschideti un subiect care sa va placa la amandoi. Funda?
In primul rand la 11 ani nu esti asa mare si in al doilea rand vezi cum se comporta cu tine daca e tandru, atent si mai stiu eu cum inseamna ca poate te place
Esti inca FOARTE mica NU TANARA.Cu iubirea nu e de jucat, mai ales cu sentimentele ..nu poti sa hotarati daca azi iubesti pe cineva si maine gata s-a terminat. Asta nici macar nu e iubire, mai mult ca sigur e o placere fizica nevinovata.O dragoste de copii, nimic mai mult.Parerea mea e sa stai linistita, mai ai de crescut ..ai doar 11 ani deci stai in banca ta.Nu ai nevoie de baieti la varsta asta si nici de dragoste. Poti chiar sa te superi dar poate mai tarziu o sa intelegi ce incerc sa iti spun.
In primul rand esti MICA, nu tanara, iar in al doilea rand nu ai cum sa "iubesti" pe cineva iar apoi sa spui ca nu mai vrei sa il "iubesti". Iubirea se simte, nu e cum vrei tu!
Te mananca cumva? esti clasa a5a cred si iti arde de "iubiti" ce dragoste frate o fi la 11 ani.
Voi chiar sunteti insensibili