| Emeline a întrebat:

Sunt din Cluj Napoca si imi caut cu disperare o rochita de banchet! In ultima saptamana am colindat centrul si mallurile, dar tot nu am gasit nimic care sa merite. In opinia mea am gasit doar...carpe! Stie careva dintre voi vreun boutique sau magazin cu rochii frumoase? Help needed quickly!

4 răspunsuri:
| Anet a răspuns:

Incearca la Casa de Moda Lany's, e undeva langa Sora, sigur o sa gasesti ce iti place daca nu poti opta pentru o rochie creata special pentru tine tongue

| Pau a răspuns:

Eu din Polus mi-am luat 2 rochite minunate...de la New Yorkerbatting eyelashes Una dintre ele pentru banchet.Pot spune ca e superba,si nu e deloc ca si o carpa,de fapt mie imi place ca daca nu era asa,nu o mai cumparam whistling In fine... mai incearca in Bershka,tot in Polus,de acolo si-a luat o prietena o rochita superbaaaa` si nu sunt nu stiu cat de mari preturile,plus ca sunt de calitate si sunt dragute rochitele.
Acum,e decizia ta... daca nu iti e ineaparat din mall.uri sa iti iei rochita,incearca in Piata Marasti, Manastur, sau de la chinezii care se gasesc la tot pasul...Trebuie sa gasesti ceva prin orasul asta mare pe gustul taubatting eyelashes
Sauuu colinda tot moll-ul, poate gasesti ceva frumos in alte magazine tongue
Succes in gasirea rochitei! :*

| Mara78 a răspuns:

Rochii elegante pentru banchet gasesti aici http://www.marissa.ro/catalog/rochii-de-seara-378224

| Emeline explică:

Draga Pau, am colindat toate magazinele din malluri si am apelat la TPU tocmai pentru ca nu am gasit nimic! Rochitele din Berska sau NY nu mi se par "suitable" pentru un bachet, mai ales...la VICTORIA!

@Anet:
Am fost si la Lany's, chiar ieri, unde au niste lucruri minunate insa din pacate nu mai au decat numere mega mari...