Frate da-mi add pe mess, pentru ca mi-o refuzat astia raspunsu.
Si e foarte lunga sa scriu iar fara injuraturi.
Si asa ca-ti trimit pe mess.
andreichiorean astept.
Treci peste. E cel mai bun lucru pe care poti sa-l faci...Cum au zis si ceilalti, tipa si-a cam batut joc de tine pentru ca te-a vazut mai sufletist. Nu o mai suna, nu o mai cauta, o sa vina vremea cand ei ii va parea rau ca te-a lasat, stii tu, se intoarce roata. Fa tot ce trebuie sa faci ca sa o uiti ( sterge poze, facebook, numere de telefon, astea nu-si mai au rostul.) Fii tare si pe viitor invata din experienta asta, pentru ca nu va fi ultima.
Bafta.
Prefer sa nu sterg deocamdata nimic cu ea, las acol, chair daca imi va face rau, iar pe viitor cand le voi revedea sa ma faca sa rad
Pentru asta iti trebuie tarie de caracter, iar din cate vad, esti sigur pe tine si ai ambitie sa o uiti sau cel putin sa nu o mai privesti ca pe o potentiala iubita. Degeaba ne dam noi cu parerea, tu stii ce ai acolo in suflet iar undeva tot in sufletul tau sunt ingropate si raspunsurile la toate intrebarile legate de ea.
Da Intr-un fel am ambitie deoarece m-a lasat pentru altu, iar asta demonstreaza cat de mult a tinut la mine ea. De aia am asa mare ambitie. Tot timpu se adevereste vorba: Sufera cel ce iubeste, cel iubit isi bate joc. Timpu le va vindeca pe toate. Mi-a spus prietena ei cea mai buna ca baiatul de care ii "place" are 17 ani si e cam fustangiu Tot timpu se intoarce roata! probabil va suferi si ea la timpul ei! desi nu ii doresc rau sper sa fie fericita!
Eu zic sa o cauti si sa vorbesti cu ea. Poate nu e cu niciun baiat si poate are motivele ei pentru care s-a despartit de tine! Dar nu mai fi asa disperat dupa ea. Adica eu inteleg ca tu ai pus suflet dar daca te gandesti non stop la ea iti faci rau singur! Mai bine fa cumva sa dai de ea si sa aflii care e adevaratul motiv pentru care nu a mai vrut sa fie cu tine. Daca avea pe altu cred ca iti spunea ea personal, nu prietena ei! Vorbeste cumva cu ea si spune-i ce ai pe suflet. Dar incearca sa-i ascunzi faptul ca suferi.
Imi pare foarte rau...stiu ce inseamna. Eu zic sa astepti oleaca sa vezi daca te suna ea. Si daca nu te cauta inseamna ca nu te iubeste cu adevarat... Bafta!
Viata de acum incepe cu adevarat
daca a pus in felul asta capat relatiei inseamna ca nu te.a iubit niciodata cu adevarat, tot ea o sa vina la tine si cred ca o sa.ti ceara scuze.Ai toata viata in fata si acum te opresti la acest subiect.Traieste.o din plin si ai sa intalnesti fete mult mai dragute decat ea. Totusi cand te intalnesti intamplator cu ea spune.i ce ai pe suflet si vezi daca te asculta
Resemneaza-te si da-o-n ma-sa.Treci peste.Cum crezi ca supravietuieste o lume intreaga? Toti am avut dezamagiri si ne-am simtit tradati.Acum ai sansa sa descoperi o mare regula a vietii: n-are sens sa te atasezi prea mult de nimeni fiindca tu o sa fii cel ranit.Ti-e clar ca fata e o disperata.Sincer acum, cum vezi tu o relatie cu o asa idioata? Nu merita sa iti para rau dupa cineva care te face sa suferi.Si-a bagat picioarele si in tine si in sentimentele tale, deci da-o dracului.Ar trebui sa te enervezi pe ea, nu sa plangi.Normal ca exista o persoana in lumea asta care nu te-ar dezamagi, nu trebuie sa incetezi sa o cauti si sa speri, dar nu era asta.Cu cat treci mai repede peste cu atat ti se vor ivi noi oportunitati.Mai departe, felicitari pentru faptul ca pui suflet.Mute fete apreciaza asta, pacat ca mai trebuie sa inveti sa scrii.Succes in continuare.
Mersi de sfat Scuze cu scrisu insa am scris repede si nu m-am uitat sa mai corectez. Ai dreptate trebuie sa trec peste iar un avantaj pe care il am ii faptul ca nu sta aproape de mine ca sa o vad zilnic.ADica cine stie cand sa o mai vad. Sa o sterg oare de la facebook si messenger? dar cu numarul de telefon ce sa fac?
Mai bine sterge-le pe toate legate de ea.Ti-ar fi mai bine daca nu ti-ai aminti.
Du te si te sinucide... Vorbesc serios. In felul asta am scapat si eu de prima...
Stiu,e greu dar poate fata acea nu credea ca o relatie la distanţă o să funcţioneze.Da, cred ca te-a minţit in privinta asta.De ce nu te duci să-i faci o vizită surpriza, să vezi care e situatia, de ce nu incerci astfel sa discuti cu ea
Buna!
Uit-o asta sa faci! Sa o uiti, ea isi bate joc de tine. Da, stergeo si daca te conteacteaza tu sa NU ii raspunzi! Daca te iubeste cu adevarat te va cauta
In primul rand NU FACE PROSTII! Las-o un timp sa se gandeasca! Incearca sa iti gasesti alta prietena in felul asta poti sa o faci si pe ea geloasa si sa ii zici sa tineti legatura doar ca si prieteni! Si ea daca te iubeste iti va da un semn! Succes sper sa va impacati! :*
Nu`s eu expert in chestii din astea, dar mi se intampla destul prin jur. Poi, poti incerca frumos sa te duci la ea cum ai spus ca ai mai facut-o si sa vorbiti fata in fata. Se baga prietenul? Nu-i nimic... daca nu intelege de vorba buna, poti frumos sa-l iei la bataie.Asa,vorbesti cu fata, deoarece fata in fata e mai greu de evidat decat pare, si n-are cum sa nu-ti raspunda.Si afli adevarul, te-a mintit fata sau nu. Si o inteleg pedeoparte, 16-19 ani e o diferenta maricica. Daca a mintit, atunci a afla motivul, daca e unu bun incearca sa va impacati daca nu vrea asta e(ea pierde un baiat care o iubeste mult) dar daca n-are motiv faci ce-ti vine primul lucru in cap.
Sau ca sa scapi mai usor faci cum imi spune tata "Plangi pentru una?! Lasa ca mai sunt si altele".(dar nu prea ascult de parinti )
Eu as spune sa ii faci o vizita, sa te poti convinge! Si daca totusi ar avea prieten (cea ce nu as crede)...Iti spun pur si simpul..Trebe sa o uiti.Si daca nu va zi usor, asta e.Mai sunt multe fete pe pamantul acesta!
Nu gata. Are prieten ca mi-a zis prietena ei cu care vorbesc zilnic. O sa o uit si gata, nu mai imi bat capu
beausingurlamasamea întreabă: