| Andru1996 a întrebat:

Sunt disperatcrying... M'am despartit de iubita mea si noi ne'am mai despartit in trecut si acum chiar nu mai vrea sa ne impaka.Nu inteleg noi ne iertam reciprok si acum nu am gresit chiar asa de rau.Am tipat la ea putin mai tare si nu stiu ce sa faccrying. Mi'am cerut scuze dar tot nu vrea sa ne impakam am facut detoate ce sa fac va rog un sfat plscrying. O iubesc enorm ia stie asta sh ea ma iubea sau ma iubeste nu stiu va rog va raman dator plscrying!

3 răspunsuri:
| kiss a răspuns:

Mmm nu stiu ce sa spun, cred ca o sa te ierte, doar ca se simte rau. las-o sa se linisteasca putin, daca te iubeste, cu siguranta nu isi doreste sa va despartiti. parerea mea, sincera, e o prostie daca va despartiti din asa ceva, sunt lucruri mult mai grave de care v-ati putea izbi in timp, atunci ce o sa mai faceti? incearca sa o convingi ca o iubesti mai mult decat orice, dar daca ea asta vrea, respecta i decizia, mai bine vorbiti despre asta, nu lasati asa.

| pisikmik a răspuns:

Vorbeste cu ea si explica dc ai tipat la ea si cerei din nou iertare si spune-i sa va impacat sa nu dati cu picioru la cat timp ati fost impreuna pentru ca va iubiti reciprosc si suferiti unul pentru celalalt mai ales cand va certati:*
Succes:*:*:*

| WeLoveIceCream a răspuns:

Depinde acum si dc ai tipat la ea.trb sa tii minte ca niciodata in viata ta sa nu mai tipi la o fata pe care mai ales o si iubesti.crede'ma.snt fata si stiu ce zic. poate ca e mult pusa intrebarea, nu stiu, dar trebuie sa o faci sa se simta iubita de tine chiar daca v'ati certat si chestii. funda?(ca vad ca nu ai dat nimanui incabig grin)