| TudorGamer a întrebat:

Sunt disperat! Sunt intro situatie in care imi vine sa mor! Spuneti-mi super rapid va roog : ce fapta ar trebui sa fac ca sa o lase pe fata pe care o iubesc cu GURA CASCATA!? adica ce ar trebui sa fac ca sa spuna ``wow ce face pentru mine`` ceva de genu...sau ce mesaj la miezul noptii ar fi tare sa-i trimit? ceva ce sa ii dea lacrimile! ceva super romantic! rapiid pls

Răspuns Câştigător
| InceputulUnuiSfarsit a răspuns:

Ii poti duce la intalnire intr-o zi oarecare flori.
Daca ai posibilitatea sau daca nu roaga o prietena/prieten sa-i duca in camera ei un trandafir, pus pe pat impreuna cu un biletel pe care sa scrie: "Sa nu uiti ca cineva te iubeste" sau alte lucruri. Fa o cutie in care sa scrii: 100 biletele cu 100 de motive pentru care o iubesti. Trimite-i mesaje atunci cand nu se asteapta, un simplu mesaj cu te iubesc, intamplator. Vorbeste cu prietenii tai si trimite-i un sms cu : Te iubesc dupa mai multe numere. (I-am trimis intr-o seara prietenului meu acest mesaj dp 50 de nr si a fost foarte surprins). Poti sa-i faci si o declaratie de dragoste. Poti scrie ceva frumos pe un biletel iar atunci cand va intalniti sa-l pui in buzunarul ei fara sa observe iar cand ajunge acasa si vorbiti la telefon sa-i spui sa se uite acolo.
Exemplu :
Îmi amintesc prima data când ne-am intalnit. Eram asa timid. Dar simteam din primele noastre conversatii ca te plac. Iar acum…uite-ne, împreuna! Iar acum dragostea mea pentru tine a crescut. Ador sa facem totul împreuna. Apreciez tot ce faci pentru mine, pentru noi. Stiu ca probleme sunt -distanta, mici certuri, dorul - si nu stim unde ne va duce viata, dar noi vom lupta si vom trece peste toate de oriunde - eu aici, tu acolo - si vom fi bine; împreuna vom fi bine. Vom trece peste tot raul dintre noi si vom ajunge la partea buna de care ne vom bucura enorm de mult. Voi fi alaturi de tine. Orice ar fi, eu voi fi aici pentru tine. Sunt atât de entusiast de viitorul nostru împreuna, de prima atingere, primul sarut, prima privire, de tot. Vreau sa îti dau tot ce am eu mai bun si toata fericirea din lume. Ne potrivim atât de bine. Tu esti jumatatea mea; partea din mine. Te iubesc cu toata fiinta mea, chiar o fac."

Stii ca te ador si ca nu mi-as ierta-o niciodata daca ai pati ceva si eu sa nu fiu acolo sa te ajut si mai ales, daca ar fi in cauza mea. Esti fiinta pentru care ma trezesc dimineata, esti persoana cu care vorbesc non stop fara sa ma satur. Te ador pentru fiecare lucru pe care îl faci, fie el cât de mic, pentru zâmbet, pentr râs, pentru glumitele proaste, pentru tot; pentru faptul ca distrugi cam toate lucrurile, pentru faptul ca ma flocosesti si ca îti place sa fii flocosita. Asa ca iubita mea, de fiecare data când esti suparata sau trista si nu ai cale de scapare. gândeste-te ca e un bou undeva aici, care te adora si tine la tine neconditionat si sincer. si trebuie sa îl suni si sa îl chemi sa te ia în brate.

Te-am intalnit intr-o zi pe care nu o voi uita niciodata, dar nu am stiut in acel moment ce insemni pentru mine. Acum stiu
Daca as fi putut sa gasesc cuvintele potrivite pentru a descrie in detaliu sentimentele frumoase pe care le am pentru tine, ti le-as fi spus inca de la inceput. Cel mai bun lucru pe care pot sa-l fac este sa ti le arat acum.
Esti cea mai buna poezie scrisa vreodata, cel mai frumos cantec compus, cel mai frumos tablou pictat, esti lumina ochilor mei.
iar dragostea si admiratia mea fata de tine au crescut si cresc pe zi ce trece. In fiecare zi ma uimesti cand te descopar mai mult si realizez ca am gasit perfectiunea!
Ma completezi perfect si insemni totul pentru mine. Esti cel mai bun lucru din viata mea si singura fiinta pe care mi-am dorito cu adevarat langa mine. Nici in cele mai frumoase vise nu mi-am putut inchipui ca voi avea pe cineva atat de special ca tine. Iubesc fiecare moment cand suntem impreuna.
Intotdeauna al tau,...

Sper ca te-am ajutat! kiss

3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Sa ii aduci Luna de pe cer.Toti barbatii o promit dar nu o fac.

| Danysan a răspuns:

MErgi la ea in fata Blocului o Suni si ii spui sa se uite jos si ai scrii cu creta mare tot ce Simti pentru ea.Sau daca poti sa intri lasa-i un Buchet mare de Flori la Usa si ceva care ei ii Place apoi spune-i sa vada ce are la usa laughing. Cred ca ar Impresiona-o.Ideea e sa Incerci si va fi Bine.

| Neagu_Fanica_1980 a răspuns:

Sa-i oferi numele tau primului ei nascut. Spune-i.