Darky.ia'o usor! In primul rand. poti sa spui cati ani ai? ca sa stiu cum ma adresez?! Deciiii...de ce ne spui noua asta, de ce nu ii spui ei? Nu te inteleg frate.curaj,ce naiba! Incearca sa vorbesti cu ea, incearca sa o faci sa inteleaga ca te a ranit, si ca acum suferi, si ca esti dispus sa o ierti pentru tot ce ti a facut daca incearca si ea macar sa sa fie altfel cu tine.Tot ce trebuie sa faci e sa nu renunti, daca o iubesti.nu mai tine atat in tine frate, spune i ce simti si cum te simti! Asculta la Nonny.ai incredere in tine si vorbeste cu ea, spune i ce ne ai spus noua, spune i ce simti! Hai.te astept cu un raspuns! Bafta
Da as fi de acord cu nonny dar poate ne spui ce fel de persoana e, daca este de aia mai prefacuta de aia a dracu ciufuta si imatura mai bine nu i-ai spune ca rade de tine! Si faza cu ca isi strica reputatie este o prostie:-J acum depinde, daca o iubesti si vei face ce spune nonny adica ii recunosti alea alea, din ce neai zis tu ca se comporta cu tine asa ce o va face sa nu se comporte si acum asa? Si daca ar fi de acord si ea si tu sa fiti din nou impreuna...o sa te raneasca la fel cu comportamentul ei! Si partea cu reputatia inseamna ca nu te iubeste deci... ce ai putea face nimic lasa timpul sa treaca.Ideea ar fi ca dupa 1-2 saptamani dupa despartire sa incerci sa te distrezi, axeaza-te pe hoby-ul tau! Ce ti-ai dorit mereu sa fii.Incearca sa te uiti la filme comedie/dragoste sa-ti ridici moralul pas cu pas te refaciSi la scoala nu-i da nimic asta este sfatul meu
PS:Si nonny are dreptate dar daca este asa indiferenta/nesimtita o sa te faca sa suferi din nou adica tu esti dupa ea si ea ------ deci poti incerca sa faci cum zice nonny dar spune-i ca daca tot asa face nu poti fi cu ea (nu ca iar pasa)
Pi si tu crezi ca daca stai asa si suferi pentru o persoana care nu te merita rezolvi ceva? iti mai ia din suferinta? pentru mine asta este un fel de masochism(nu mi-o lua in nume de rau)iar daca tu ai spus ca nici impacare nu este o solutie...nu stiu, parerea mea este sa incerci sa iesi mai mult, sa te relationezi cu mai multe persoane sa ai activitati care iti ocupa timpul si nu te mai fac sa suferi...si sa ii doresti sa fie cat mai fericita.iar ai sa vezi ca cu timpul ai sa o uiti. uitasem trebuie sa o ignori complet. funda?