| MetalHeadxx a întrebat:

Sunt disperata. Acum cateva zile am cunoscut un baiat intr-o alta tara, intr-o excursie si i-am cerut adresa de facebook. mi-a dat-o si am crezut ca ma simpatiza. Cand am ajuns acasa din calatorie l-am adaugat si i-am trimis un mesaj spunandu-i cine sunt. au trecut cateva zile si nu mi-a acceptat prietenia. acum nu il mai pot gasi cand il caut pe search spunand ca pagina nu exista, si nu ii mai pot trimite mesaje. L-am cautat de pe facebook-ul unei prietene si l-a gasit dar de pe adresa mea e imposibil. e posibil sa ma fi blocat? dar de ce? metionez ca in poza de profil era cu o fata, dar nu m-ar fi deranjat sa fim doar prieteni. dar nefiind din tara noastra nu il mai pot intalni. Singura solutie era sa devenim prieteni si sa ne mai vizitam in vacante. L-am gasit si pe twitter dar nu stiu cum sa actionez... daca crede ca sunt disperata dupa el daca dupa ce m-a respins pe fb ii dau "follow" pe twitter? va rog, ajutati-ma! chiar nu vreau doar sa il uit si sa trec peste!

Răspuns Câştigător
| lauracraciun a răspuns:

Draga,poate cea din poza de profil era prietena lui. cert e ca baietilor nu le plac fetele disperate.iar daca nu ii poti vedea profilul de pe profilul tau asta inseamna ca nu vrea sa aiba nici o legatura cu tine.accepta asta si treci mai departe..prieteni care sa te aprecieze sunt si baieti sunt si mai multi:*nu este neaparat sa fii prieten cu toti oamenii care vin in viata ta.trebuie sa fii prieten cu cei speciali, care te accepta asa cum estihappy

3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

De ce te framanti atata pentru un baiat care nu te vrea?

| julika83 a răspuns:

Da-i pace, uita-l si treci peste. Daca e sa fie, o sa va gasiti si altadata. happy

| FuLLSeNSaTioN a răspuns:

Daca baiatul nu vroia sa aiba legatura cu tine, cred ca e in zadar sa "disperi" dupa el. Poate chiar fata din poza de la profil te-a blocat straight face