| Loveyourself a întrebat:

Sunt disperata! am 14 ani si sunt indragostita de un baiat cu un an mai mare! intr-o zi m-am scapat unui coleg(era secret)iar acel coleg, ca de obicei a spus clasei! vestea a ajuns la baiatul respectiv iar in prezent stie.nu stiu daca si lui îi place de mine sau nu dar am vazut ca se cam uita la mine. ce inseamna asta? dau fuuundaaa scuzatii categorialaughing

Răspuns Câştigător
| niponX a răspuns:

Depinde cum se uita la tine, draga mea. Ia în calcul toate posibilitățile: să te placă sau vrea să își bată joc de tine. Poți să îi mulțumesști colegului tău, pentru că ți-a făcut un bine. Vei afla dacă te place și veți ajunge la acea „relație" la care visezi sau îți vei da seama că nu merită să îți placă de el. Poți încerca să vb cu el, apoi, se va desfășura( în uan din cele 2 metode.
Nu uita, orice ar fi, nu pune suflet de la început, contează foarte mult accest lucru.
Ai grijă ce faci:*

8 răspunsuri:
| smileforme01 a răspuns:

Cred ca cel mai bine ar fi sa vorbesti cu baiatul respectiv.probabil te place sau vrea sa vada ca si tu iti doresti sa fi cu el! succes:*

| NebOonaТьKa a răspuns:

Daca se uita intr-un fel el se gindeste : merge asta sau nu? sai atrag atentia sau nu? si totusi, daca face priviri de genu acesta inseamnaca oricum cit e cit il interesezi. Fundaaaa

| alexutzaalitza a răspuns:

Daca se uita dupa tine te scaneaza te priveste incearca sa te priveasca mai de aproape eu parerea mea e ca te place. bafta.

| DebbieVonBelial a răspuns:

Probabil se uita la tine sa vada daca tu il privesti. Vezi cum vorbeste cu tine, cum se poarta si nah. take care

| SpencerH a răspuns:

Draga mea, daca el te place si e timid incearca sa il abordezi tu, iar daca colegii tai te sicaneaza, nu incerca sa te ascunzi si spune tare si clar: da, il plac, e vreo problema? asa le inchizi gura si nu vor avea ce sa mai spuna.

| gabytzax a răspuns:

Daca se uita la tine ai putea avea o seansa foarte mare sa reusesti sa fi cu el dar daca si el e timid osati fie mult mai greu. intreba-l daca te place.

| ionutpur a răspuns:

Daca se uita la tine e un lucru bun probabil ca si el e timid fa tu primul pas si o sa fie bine te pupic bafta

| Legirl a răspuns:

Pai daca tot esti indragostita de el, tot trebuia sa stie la un moment dat tongue, stai calma pana in cazul in care te intreaba, poate face el al doilea pas stiind ca tu l-ai facut indirect pe primul laughing