Viața deseori ne bate acolo unde doare mai tare pentru a ne face mai puternici. De-ai sti cîte si mai cîte se întîmplă la lume... Cred că ar trebui să te prețuiesti mai mult pe tine, să stii cine esti, să te vezi asa cum esti tu, ci nu cum te văd alții. Fă ceva pentru tine! Eu spre exemplu sînt credincioasă si merg la biserică unde mi se face mult mai bine. Credința în Dumnezeu ne face mai puternici automat. Nu te sfătuiesc să începi să fii mîndră sau să-i trimiți pe toți în toate locurile, însă cred că ai o autoapreciere minimă. Crede în tine! Prietenii edevărați nu sînt ceea care o zi se comportă bine si alta nu, dar ceea care te apreciază si care îți arată defectele si calitățile. Eu, vorbind serios, cu ceva timp în urmă tot aveam să afirm că am sute de prieteni, însă am înțeles că nu e asa. Acum să-ți spun sincer am puțini prieteni la scoala. Mai exact eu nu sînt sigură că îi am. Însă stiu să pun preț pe mine. Dar am ajuns la ceea că am relații destul de bune cu majoritatea, însă nu îi pot numi prieteni. Eu cred că atunci cînd ei apar în viața ta- tu îți dai oricum seama de acest lucru. Asa că nu fi afectată de bîrfe sau glume proaste! Îți doresc un car plin de succese!
Te-ai gandit poate au vrut sa faca o gluma? Nu te uita ce zic si fac ei! Intodeauna fii cu capul sus si zile lasa sa fiu rapanoasa sau cum zic ei ca cine ma va place ma va iubi si asa! Pt asta te stresezi tu...maine du-te vesela la scoala si sa vezi ca nu le va veni a crede, asa ii vei oftica si tu pe ei. Fate ca nu s-a intamplat nimica! succes
Nu te lasa rapusa de aceasta situatie! Tu ramai puternica si arata ca nu iti pasa! O sa isi dea seama ca nu fac ceea ce trebuie atunci cand vor simti indiferenta ta! Nu plange de fata cu ei, o sa le arati ca nu esti puternica! Te poti descarca acasa unde nu te vede nimeni! O sa treci cu bine peste asta
Curaj! :*
Presupun că eşti adolescentă. Ceea ce trebuia să faci e să-i ignori. Nu avea sens să-i ştergi de la prieteni pentru că pur şi simplu aşa le-ai arătat cât de mult te-au enervat şi cât de mult îţi pasă de părerea lor. Îţi sugerez să încerci să uiţi asta şi dacă îţi mai spune cineva ceva pur şi simplu ignoră-i. Dacă o să observe că nu ai nicio reacţie o să înceteze. Baftă!
Asta e sunt fraieri/e, nu toata lumea e cinstita mai gasesti si ciudatenii. Iar acel individ care ti-a reprosat ca de ce l-ai sters din lista trebuia sa ii tragi una acolo unde il doare cel mai mult sa vada e inseamna (aoleu viata grea).
Buna!
Pai poate nu ti-au fost prieteni adevarati, ci doar te-au ''folosit''!
Crede-ma si eu trec cam prin aceeasi situatie
Tu ar trebui sa ii ignori cateva zile iar apoi sa ii vezi cum vin la tine sau daca iti cer tema la ceva sau te roaga sa le faci un favor tu sa le raspunzi asa:,,-Rapanoasa de mine nu va poate ajuta!'' sau in ce fel te-au mai facut si sa vezi cum ii atingi la suflet cu aceste vorbe!
Daca tot nu te lasa in pace cel mai bine ar fi sa vorbesti cu dirigintele/diriginta !
Sper ca ti-am fost de ajutor!
Bye, bye :*!
P.S.: plz funda + vot :X!
Prieteni nu-s mereu ce par. daca te-au tradat o data fi sigura ca o vor face cu fiecare ocazie. asa-i cu "prietenii" astia azi de iau in brate si maine la pumni si picioare. eu zic sa nu-i bagi in seama, ei pierd o prietena bine ca tine. ar fi bine sa stai doar cu cei ce ti-au luat apararea sau macar cu cei ce si-au cerut scuze(crezand ca e doar o gluma ce nu te va rani). si nu mai sp prosti c nu mai vrei sa traiesti, o sa iti faci alti prieteni si in curand o sa se plictiseasca si de cantecu asta prostesc si o sa fie bine. bafta!
Ei stai linistita sfarsitu lumi e doar prin 2012... deci eu zic sa nu pui la suflet tot ce spune unu si altu fiind ca nu merita si in plus daca ai aplecat urechea la ce zice lumea... ai fi tot timpul cu moralul la pamant deci ar fi cazul sa te cam doara in cot de ei.Trateazai cu indiferenta fiind ca aia doare cel mai tare nu-i mai saluta sti u chesti de genu. Sper ca team mai inveselit putin X
Aceste persoane, anume colegii tai care rad de tine si te batjocoresc in fata nu iti sunt prieteni, doar niste cunostinte care fac glume pe seama ta, prin urmare nu ar trebui sa iei parerea lor in seama si sa ii ignori, sa iti petreci timpul doar cu persoanele care stiu sa te aprecieze pentru ceea ce esti, lasa lumea sa vorbeasca, tu vezi-ti de treaba ta, daca te vad ca plangi le dai satisfactie, poti sa ii confrunti dar incearca sa mai atragi de partea ta niste persoane care sa te sustina, si pe urma o sa te lase in pace, cel mai bine e sa iti vezi de viata ta si sa nu te mai consumi pentru nimicuri, tu stii cat de buna esti nu ai nevoie de aprecierea unor neica-nimeni.