Nu ai decat maxim 2 prieteni adevarati in viata.Mama si inca unul.
Restul sunt amici, de la care nu te astepta la prea multe bune, dar la toateee relele.
Din pacate ai invatat ca lumea e perversa si imi pare rau ca a trebuit sa afli asa.tocmai pentru ca tu ai fost mereu o fata draguta cu toti au vrut sa te ia in ras, si tu le-ai dat satisfactie ca ai plans.nu iti mai face griji, tu stii foarte bine cat valorezi deci nu are rost sa pui la suflet cuvintele lor.te pup sa iti treaca
Nu mai plange din cauza lor mi s-a intamplat si mie de multe ori.
bagai din nouu in lista si prefate ca nu s-a intamplat nimic.o sa vezi ca nu vor mai rade prea mult timp ce trebuia tu sa faci era sa ii ignori de la inceput deoarece ii durau ii enervau aici stiau ca te enervezi
Sunt baiat acum de ei erau fete era mai usor faceai cum fac eu ii trantesti de perete si daca tot nu se potolesc le spargi si nasu (acu 3 zile mi so sczut nota la purtare pentru asta ).Asa ca esti fata cel mai bine ii sa ii ignori nu merita sa plangi pentru alti oameni un catelus merita mai mult lacrimile alea. Gaestei prieteni noi din alte clase si stai mai mult cu ei. Eu de ex nu ma inteleg deloc cu colegii de clasa da ca cealalta clasa ma inteleg foarte bine si ne distram bine impreuna. Asa ca eu zic sa faci si tu la fel gasesteti prieteni noi din alta clasa.
P.S : Se poate scadea nota la purtare si pentru batai din afara scolii?
Gandeste in felul urmator: tu ii credeai prieteni si ei s-au dovedit a fii nimicuri in concluzie nu ai pierdut nimic... da-i in mortii lor daca plangi le arati lor ca esti slaba, deschizi fara sa vrei 'o poarta' pe unde ii lasi sa intre, fii indiferenta, nepasarea doare cel mai tare. Succes
Ei nu au fost, nu sunt, si nici nu o sa-ti fie prieteni adevarati! Doar cei care ti-au luat apararea.Dar u nu trebuie sa plangi!. Tu trebuie sa le comentezi! Adica pnm ei sunt perfecti?. nu cred! Fii tare Nu pune la suflet ce spun alti
P.S : sa nu pui la inima ce spune lumea! lumea e proasta si asa va fi mereu
Nu trebuie sa fi suparata, odata ce u nu esti cum te-au facut ei nu ai de ce sa te simti rau.incearca sa te faci ca nu te afecteaza ce iti spun ei.trateaza-i cu indiferenta si nu ii baga in seama poate sunt gelosi, invidiosi etc.o sa ajunga ei sa iti ceara iertare toti.si apropo...u in ce clasa esti? poate astea sunt doar niste copchilarii ale colegilor tai