Cum ti-a demonstrat ca te iubeste? ca te striga ca pe fosta? aww, ce dragut...lasa-l sa se ca ce pe capul tau in continuare.
Desparte-te de el. De unde stii ca nu te inseala deja? Tipul nu se multumeste cu o singura iubita... Sunt multi altii mai buni decat el. Trebuie doar sa ii cauti.
Oricat de frumoasa ar fi iubita ta, intotdeauna exista, cel putin una, mai frumoasa ca ea... deci...
Ce faci tu, e de-a dreptul pueril.De ce cauţi să scormoneşti în trecut?
A fost o etapă peste care a trecut.A fost viaţa lui şi nu ai niciun drept să te bagi în ceea ce a fost.De iubit,fii sigură că n-a iubit-o. Dacă era aşa, nu o înşela, iar acum nu era cu tine.
Trăieşte prezentul şi nu mai fi disperată, pentru că nu ai de ce.
Dacă-l vei stresa cu aşa ceva, e posibil să caute alinare şi linişte în altă parte şi vei păţi la fel ca fosta.
Preţuieşte-l şi mergi mai departe.Ţi-a dovedit că te iubeşte? Perfect! N-ai nevoie de mai mult din partea lui.
O seară frumoasă!
O situatie similara cu a mea (in tineretile mele) Am avut si parte de un "baietas de cartier " din asta, un smecheras de 2 bani care nu a stiut decat sa minta. L-am iertat o data, de 2 ori dar deja ma saturasem. In timp ce era cu mine, mai avea vreo 2. Si i-am zis "*** u".Nu trebuie sa iti pierzi cu "din astia", pentru ca ai sa regreti mai tarziu. Daca i-a intrat asta in sange...greu mai scapa de asta. A inselat-o pe ea, o sa faca asta si cu tine. Si sfatul meu e sa te indepartezi de el si daca se poate si de anturajul lui, ca nu se stie ce ti se poate intampla. Mult noroc.
Pana nu inveti corect limba romana, ai toate sansele sa te insele.
Nimic nou sub soare, daca ai motive intemeiate ca te-a inselat da-l in dragostea ta si cu asta basta
Deja te-a mintit prin faptul ca :"o data a inselat-o la inceputul relatiei si ca a regretat si i-a spus",ceea ce singura ai aflat ca nu este adevarat,deci se pare ca o ia de la inceput cu tine. daca asa s-a obisnuit sa minta fetele ca sa le intre sub piele cam greu il poti schimba, iar chestia cu inselatul e si mai naspa pentru ca niciodata nu se va putea abtine sa nu se uite la alta mai dezbracata, mai aranjata, etc, asculta-ma pe mine
Bananacantareata87 întreabă: