anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt disperata! Astazi am aflat ca prietenul meu s-ar putea sa primeasca bursa "erasmus" sau ceva de genul sa plece in afara cateva luni, sau poate chiar un an. Nu stiu ce o sa ma fac atata fara el, stiu ca ar trebui sa ma bucur pentru el dar sunt totusi cateva luni, departe de mine, o sa apara tot felul de tentatii...Mi-e tare frica, ce ar trebui sa fac? Oare ma poate lua cu el? Cat de des ar putea venii acasa?

6 răspunsuri:
| SunnyDay88 a răspuns:

Ce disperate, dependente si nesigure sunteti unele din voi.
sunt 3 luni amarate acolo, max 6 timp in care poate veni in tara doar in vacantele sau in weekend dupa cum ii permite bugetul(dar teoretic trebuie sa stea acolo).

daca 3 luni nu rezistati separati asta e un semn clar ca nu aveti ce face impreuna.

greece12
| greece12 a răspuns:

Si de ce esti disperata?
Trei luni de zile sunt o perioada numai buna sa va puneti dragostea la incercare.
Daca rezista,veti fi impreuna si fericiti si peste zece ani,daca nu rezista,nu va pierdeti degeaba zece ani din viata, te-ai gandit la asta?
Poate fi chiar un mare noroc ca sunteti nevoiti sa treceti si prin asta si, daca tii sa reziste, schimba-ti modul de gandire si accepta cu liniste si seninatate noutatea asta, pentru ca nimic nu e intamplator in viata!

| Alcyon a răspuns:

Ar trebui sa te bucuri pentru el, daca spui ca-l iubesti. Exista intr-adevar riscul ca drumurile voastre sa se desparta. Dar ce conteaza? Daca nu se mai intoarce la tine, inseamna ca nu te-a iubit cu adevarat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce dependente sunteti, cel putin esti. Ma mir ca te-a ales din atatea fete, ma p1s pe fizic-ul tau. Daca ar vedea el ce intrebari pui tu aici se sperie saracul si pleaca nu doar pentru o luna, 2, 3 ci definitiv. Eu nu as tine cont de tine sau de el/ea cine o fi. E viata mea, fete si baieti mai gasesti dar ai o viata wtf...

| CoquineNoire a răspuns:

Gata scumpo, da logout, e timpul pentru tratamentul cu electrosocuri... daca esti cuminte, te ia iubi cu el.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Sper ca iubi tau sa primeasca bursa aia si sa iti dea papucii, cu o atsfel de gandireca a ta esti doar o piedica in realizarea si dezvoltarea educationala a lui. o pitipoanca poti sa o ai oricand dar asa burse nu prinzi oricand, asa ca sterge mucii de la nas si maturizeazate