| DarkGirl a întrebat:

Sunt disperata, azi trebuia sa imi vina menstra si nu mi-a venit straight face, eu m-am despartit de el (de fapt el de mine sad ) oare sunt insarcinata? am folosit prezervativul si nu s-a spart

13 răspunsuri:
| ATHOS a răspuns:

Eu te sfatuiasc sa mergi la ginecolog. Prea tare te framanta problema asta.
Bafta!

| Dienuka a răspuns:

Cel mai probabil iti intarzie. Avand in vedere ca din cate zici ai avut parte de o perioada stresanta, eu zic sa te linistesti. Asteapta inca 2-3 zile si daca nu vine, pentru linistea ta fa-ti un test. Dar nu cred sa fie vreo problema, esti tu foarte speriata si confuza acum.
Sanatate.

| bianca a răspuns:

Esti disperata ca nu te-a venit menstra sau ca s-a desp prietenul tau de tine? raised eyebrows

| DarkGirl explică:

Ca nu mi-a venit menstra

| soare a răspuns:

Oi fi racita jos ia un test de sarcina

| gabrielgypps a răspuns:

Vine cu intarziere. no problem. daca in 3 zile nu vine, iei un test de sarcina si vezi ce si cum. daca ai folosit corect prezervativul ai 99. 7 % sanse sa nu fie nici o problema.
inca nu e mimentul sa intri in panica, fetele care merg la munte sau mare, sau ma rog alta schimbare de mediu ca in cazul tau, au o dereglare de ciclu, poate sa le vina o saptamana inainte sau una dupa.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Nu iţi vine datorită faptului că te gândeşti! Fă-ţi un test de sarcină ca să te convingi! Dar dacă prezervativul nu s-a spart nu ai de ce să iţi faci griji. Testul îl faci pentru liniştea ta.

pa, pa.

| Zenithf a răspuns:

Eu zic sa mai astepti 5-6 zile, menstruatia se poate sa intarzie din mai multe motive, stresul, supararea despartirii, etc. Daca tot mai intarzie mergi la gine si acolo iti poti face testul de sarcina gratuit.
Apoi mai vezi tu. Relax, inca nu-i nimic sigur. happy

| gigiro a răspuns:

Cand iti incepi viata sexuala si apoi o "rupi", apar disfunctionalitati hormonale. De acum incolo, vei avea multe probleme de acest fel, trebuie sa fii tare. Daca intarzie mai mult de 3 zile. e grav. Dar s-ar putea sa te si autosugestionezi prea mult. Incearca sa faci multa miscare, ridica greutati, exercitii fizice.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti tampita cum sa ramai uh...

| anastasia_8432 a răspuns:

Testul de sarcina este o solutie buna si simplu rapid de folosit.Sinii nu ti sau intarit, marit aparitia starilor de greata (asociata sau nu cu varsaturi), oboseala, ameteli, mictiuni frecvente, schimbari de stare emotionala. Desigur aceste simtome nu pot fi numai din cauza unei sarcini, de aceea testul este o buna solutie, si daca il folosesti cum trebuie 98% iti va arata corect.

| djcipi a răspuns:

Cam nasol

| djcipi a răspuns:

Faty un test de sarcina si vezi rezultatul ca sa te convingi mai exact