| ariana_7755 a întrebat:

Sunt disperata...de o saptamana nu raspunde deloc la tlf, oare chiar nu il mai intereseaza persoana mea... ce sa fac? sa-i scriu sms... ce sa-i zic?

22 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, pai depinde de ceea ce s-a intamplat intre voi, daca ati avut o cearta, daca s-a suparat pe tine, oricum, meriti o explicatie din partea lui oricare ar fi aceea...incearca sa dai cumva de el si cere-i sa te lamureasca dc se comporta asa, dar daca vezi k nu ii pasa de tine, atunci lasa-l si nu mai insista, lasa-l pe el sa faca primul pas...succes.

| Flav a răspuns:

Daca nu vrea sa mai auda de tine, ce rost mai are? ''Nu alerga dupa caruta care nu te asteapta''!

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Daca nu raspunde la telefon de o saptamana inseamna ca nu il mai interesezi...sau poate e suparat pe tine... cel mai bine este sa il lasi pe el sa te cautewinking sau sa aveti o discutie fata in fata.

| liz23 a răspuns:

De ce disperi? Daca vroia sa-ti vorbesca, te suna...indiferenta se trateaza cu indiferenta.

| SweetCandy a răspuns:

Cauta-l si cere-i o explicatie, nu lasa lucrurile in ceata, nu e bine asa... sp c vrei sa va vedeti si intreaba-l ce a patit? ce il determina sa reactioneze asa! succes!

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Daca de o saptamana nu da nici un semn, nu raspunde la telefon, cauta un prieten comun si vezi ce stie de el, daca spune ca e in localitate si s-a intalnit cu el, inseamna ca te evita, nu vrea sa te mai intalneasca.In acest caz nu are nici un sens sa mai insisti, dragoste cu sila nu se poate...

| zeeeeeex a răspuns:

Disperata? Cred ca exagerezi putin... punandu`ma in locul tau ( si cu o schimbare de sex pe langa big grin ) as trage concluzia ca NU IL MAI INTERESEZI dar daca vrei sa fii aia optimista sa vrei sa crezi altceva decat e... Be my guest... Hmm nu gasesc o scuza buna pentru a nu ii raspunde prietenei mele o saptamana la tel... PENTRU CA NU E! MErgi mai departe... nu mai vrea nimic de la tine! SRY

| georgiana a răspuns:

Mai sunt baietii(ink)

| EUSIATIT a răspuns:

DEci draga mea ...SI tacerea e un raspuns.,,,, asa ca nu ti raspunde ...nu mai vrea... fuge de explicatii,, asa ca viata merge inainte. esti batrina?/?

| PauLa.M a răspuns:

Nu are rost la telefon, daca tot vrei sa discuti cu el..asteapta pana va ve ti intalni intaamplator si ve ti discuta fata in fata.

| cris82ro a răspuns:

Buueeeiii nu mai suna, nu mai trimite sms. nu mai face nimic! Uita-l

| bughy89 a răspuns:

Eu zic sa vorbesti cu prietenii lui sa te interesezi ce face si sa te intalnesti cu el undeva din "simpla coincidenta". Discuta cu el si vedeti daca mai puteti salva relatia sau nu. Sper sa iti fie de ajutor

| zanabuna a răspuns:

Daca nu mai rasp la tel de o saptamana inseamna k nu mai vrea sa fie cu tine.nu -l mai cauta...lasa-i un mesaj pe tel si intreaba-l dc nu-ti rasp la tel.sau macar sa-ti dea un sms cu ce se intampla. apoi lasa-l in pace...continua viata chiar daca iti va fi greu.bft

| kenzo007 a răspuns:

Poate a gasit pe alta! dar depinde ce ai facut si u ca dakai grav at ii dau maxima dreptate. poate nu mai raspunde ca sa te faca pe tine sa te doara asaca nul mai cauta lasa-l pe el sa te caute.

| sunt_fericita a răspuns:

Sfatul meu este sal lasi pe el ca sa te caute pe tine, dar daca vrei sa viezi ce se intimpla suna-l de pe alt numar sh ai sa viezi daca raspunde atunci ar fi mai bine sa te impaci cu gindul ca nul mai interesezi.trist dar adevarat sad

| ButterFly_8644 a răspuns:

Nu`i mai spune nimic happy

| anku_4913 a răspuns:

Iti place mult de el?
lasa-l in pace.pentru asta ar trebui sa aiba o scuza buna[ca nu ti-a raspuns]. te v-a contacta el cand v-a avea chef.

| anonim_2791 a răspuns:

Pai trimitei un sms si intreaba-l de ce nu-ti raspunde la telefon si sa-ti dea o explicatie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
În mod normal meriți o explicație, indiferent care este ea!
V-ați certat? Poate are probleme, nu este în localitate, nu vrea să vorbească cu tine! Cine știe?
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

sad suna-ma pe mine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar de ce insisti? Daca nu vrea sa raspunda, nu mai suna! De ce sa vada ca esti disperata ca el a disparut din viata ta. Daca are alta problema o sa iti spuna cand va putea, dar mie mi se pare o mare nesimtire sa dispari fara un cuvant, sa nu raspunzi la telefon si sa nu spui macar "ciao-pa" nu mai vreau sa fiu cu tine. Si atunci, de ce sa mai insisti la un asemenea specimen?

| ariana_7755 explică:

Intr-un final a raspuns si a zis..."ne iubim, dar nu ne potrivim"... ce sa inteleg k aici, se termina totul?