Pai in primul rand ai 11 ani! este o dif mare intre tine si el.La varsta lui poate sa-si faca o iubita, iar tu la varsta ta trebuie sa sari coarda prin parc nu sa te gandesti la parinti. Voua chiar nu v-a explicat nimeni de la ce varsta poti avea un iubit(a).E cel mai stupid lucru.Si eu am 11 ani si nu ma gandesc la prostii de genul asta si nu sunt genul de fata care isi prinde 2 codite si se imbraca cu fustitze.La varsta asta este adevarat ca nu prea ma joc, ma plimb cu prietenele mele si discutam. Avem destul timp pentru treburile astea cu baietii si ai sa vezi ca ai sa te saturi de ele.Asa ca ia si invata de la mine, Ca am avut si eu de-aface cu aceste lucruri, dar mi-a trecut si acum doar astept varsta la care pot avea un iubit. Sper ca ti-am fost de folos! pa.pa! PwP
Pai draga deutza nu prea ai c eface decat sa lasi timpul sa mearga inainte daca nu te place. dragostea cu sila nu se poate decat sa astepti pe altcineva altcevqa nu poti face
Pai la 11 ani... nici nu mai stiu ce sa zic, decat ca in ziua de azi copiii se maturizeaza mult prea repede si nu isi traiesc copilaria! la varsta asta ar trebui sa te joci si nu sa suferi dupa baieti si din astea. ca simpatizezi pe un baiat e ceva dar cand sunt implicate si sentimente... eu zic sa iti vezi de copilarie ca e cea mai frumoasa perioada din viata apoi ai timp de baieti o viata intreaga
Pfff...las.o balta. tie doar ti se pare ca o face in ciuda asta face ca asta simte, nu prea cred ca acorda atentie unei fete de 11 ani, sa mor eu acum vad cat de stresant e sa vezi aceleasi intrebari peste tot. treziti`va ma si voi x(
Uita-te in oglinda, si dupa aia intreaba-te de ce nu se uita la tine! LOOOL
Ce fata de impins vagoane ai!
Ai 11 ani! Og god dar proasta esti copilooo! Joaca-te cu papusile! Normal ca a luat-o pe alta in brate! Ca sa vada cat de prost poate fii un copil de 11 ani!
Ce a ajuns Romania!
Pur si simplu eu cred ca ar trebui sa renunti la el . Mai ales pentru ca a luat-o pe calea gresita...si daca iti doreste suferi tu dai in nas si arata-i ca poti sa treci peste el...esti tanara poti sa te mai indragostesti iti zic eu
OFF maly3031 ma disperi! eu nu cred ca u n-ai placut nici o data un baiat sau n-ai fi vrut sa fii cu cineva hai stii cv nu te mai da u mare aici si te lauzi singura Stii tu Lauda-ma gura ca ti-oi da friptura... esti chiar enerv de-acum si tu ai intrebari de-astea asa ca mai taci!
Crede-ma ca exista o planeta de baieti...iar daca acesta nu te place si nu te baga in seama.ba chiar mai si iti face in ciuda.nu te merita. Ce ar fi sa il ignori sa vezi ce reactie are.sigur vei gasi baiatul potrivit.ai o viata inainte :*. Bafta si nu te lasa ranita de baieti
Eu cred ca e un ratat daca vrea sa te faca sa suferi. poate te place pe ascuns si incearca sa te faca geloasa. dar presupun ca vrea doar sa-si bata joc de tine pentru ca esti mai mica decat el. sper ca am ajutat. mai bine lasa-l in pace!