| denisa_2911 a întrebat:

Sunt disperata.Imi tot intarzie ciclul si s-a intamplat de mai multe ori, acum trebuia sa imi vina de o saptamana si nu mi-a venit, ma dor sanii de 4 zile saddc? e ceva grav?

Si alta problema:am fost la finecolog de juma de an si mi-a spus ca am infectie, nu stiu sigur dar cred ca e vb de candidoza, mi-a dat tratament, dar dupa 2 saptamani dupa ce l-am terminat am avut iar scurgeri vaginalesad. Mi-a zis sa merg dupa ce termin tratamentu, si nu am mai avut bani sa merg ca nu stia nimeni ca merg, si acum imi este rusine sa mai merg.Stiti voi ceva tratamente? ati patit la fel ca mine?sad. Pot pati ceva daca nu tratez candidoza?

Va rooooooooog ajutati-ma sunt extrem de stresatasad

Multumesc!

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Menstruatia poate sa-ti intarzie de la infectie sau de la o alta dereglare menstruala.
Infectia cu Candida se vindeca foart usor daca o tratezi in primele cateva zile de la debut si foarte greu daca o lasi sa se cronicizeze cum ai facut tu. Daca o tratezi dupa ureche, asa cum faci tu, in timp va duce la sechele (trompe infundate, infertilitate). In plus, nu poti face sex neprotejat pana nu te vindeci, fiindca vei transmite infectia oricarui partener. Sa stii ca in situatia ta poti sa te tratezi si 2-3 ani (cu consulturi ginecologice lunare si modificari repetate ale tratamentului in functie de rezultatul analizelor de secretie). Fa un efort financiar si trateaza-ti infectia corect. Ar trebui sa fie prima ta prioritate.

2 răspunsuri:
| cineva_1983 a răspuns:

Am fost si eu la control si despre scurgere mi-a spus ca in general toate fetele o au si asta nu e ceva rau doar daca se schimba la culoare sau e urat mirositoare.si mi-a spus ca nu e bine sa te speli inauntru decat o data pe saptamana cu ceai sau doar cu apa fara geluri intime sau alte chestii ca si de la astea poti face infectii

| Madalina1455684 a răspuns:

Buna.
Este adevarat ceea ce se spune,ca daca o tratezi imediat se trateaza usor.
Asa am patit si eu.
Mi-a inatrziat ciclul cateva zile si aveam mancarimi ingrozitoare jos si o secretie alba, groasa fara miros.
Dupa care in prima seara mi-am pus comprese cu ceai de coada calului dar nu a avut nici un rezultat, in a2a seara am facut o spalatura cu apa cu bicarbonat, in a3a si a4a seara am facut aburi de ceai de coada soricelului dupa care mi-a venit si ciclul si mi-au trecut si mancarimile si secretia, adica secretie m-ai am dar secretie normala, nu groasa cum era atunci.
Mult succes