| otiliaotilia a întrebat:

Sunt disperata! M-am indragostit de un baiat care are iubita, e cam vagabond dar il iubesc mult... Ce sa fac ca sa ma placa? Tin sa mentionez ca in pauza se uita in ochii mei si o data stateam cu mana pe balustrada si a pus mana pe mana mea si a zambit scurt big grin. Ce sa fac ca sa ma placa?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum poti iubi mult pe cineva cu care nu ai fost. nici macar nu cunosti ceea ce iubesti. in plus are prietena eu zic sa te gandesti mai bine daca merita efortu sa te mai gandesti la persoana aia. iar daca vrei sa te placa nu fa tu primul pas fii mai indiferenta ca si cum nu ar exista, iar atunci poate va face el primul pas. happy

11 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Te mananca curuletu'. Daca o alta fata ar da buzna peste un potential prieten al tau cum te-ai simti?

mira
| mira a răspuns:

Exista barbati care fac ochi dulci tuturor femeilor. Ei simt nevoia sa-si verifice forta de seductie.

| Frogie a răspuns:

Eu zic sa-l uiti. Niciodata relatiile de genul asta nu dureaza, sunt trecatoare; si mai mult iti faci rau singura.

| constantyna a răspuns:

Nu e corect "sa furi" iubitul unei alte fete! Asteapta si ai sa vezi daca te place el, daca se desparte el singur-de ea-, dar nu ii desparti tu pe ei. Daca te-ar desparti cineva de prietenul tau, ti-ar place?!

| mary_5801 a răspuns:

Daca e vagabond cum zici tu, nu-ti face griji ca o sa te placa.si daca i desparti, maine vine alta si te desparte pe tine de el, si uite asa istoria se va repeta la nesfarsit, sau cel putin pana ajunge el sa aiba maturitatea necesara sa inteleaga cum se procedeaza cu o femeie.adica o sa dureze ceva timp sa devina baiat serios.

| Anda_5509 a răspuns:

Ca sa te placa nu trebuie sa faci nimic.Cine te place, te place asa cum esti. Fa ce consideri tu ca e mai bine pentru tine. Poti sa te interesezi daca o iubeste pe fata aia, sau daca sunt de mult timp impreuna,(sunt baieti care`si bat joc de sentimentele felelor), incearca sa fii atenta sa vezi cum se poarta si cu celelalte fete.Ai grija, sa nu fie genu` care sa faca asa numai ca sa vada cate "puicute" i au cazut in plasa.

P. S:Nu ti da sentimentele pe fata imediat daca nu vrei sa suferi mai mult.

| AllenTJ a răspuns:

Aprob ALEx! pai daca are prietena eu zic sa il lasi, ca se vede de la o posta ca daca o lasa pe prietena sa o sa te lase si pe tine la un moment dat! Cheers

| clauclau_6191 a răspuns:

Frumos, spune-i ca vrei sa vb ceva cu el intre 4 ochii si ii spui ce simti, nu trebuie sa faci nimic ca sa te placa, doar sa vb cu el, in caz ca iti este frica ca te refuza inventezi ceva pe loc sa te scoti, daca este bagabont nu te refuza sigur, 100%

| ALEx_7862 a răspuns:

Simplu ...jos texturalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie mi sa intamplat.pai poate el te place dar sincera sa fiu eu nu te sfatuesc sa faci ceva pana cand el nu se desparte de prietena lui, ca dupa acea pici tu de ...mai asteapta putin si poate el face primul pas ca dupa cum spui tu si el se uita dupa tine.

| LilianaIasmy a răspuns:

Cand cineva spune "are iubita"dat totusi m-am indragostit imi provoaca dispret.intr-o buna zi ti se va intoarce impotriva ta. asa e viata va veni o alta si-ti va face la fel cu iubitul pe care il vei avea la momentul respectiv.