| anutza08 a întrebat:

Sunt disperata ! Pe 11 august 2011 eram in fata blocului cu o prietena , tocmai m-a despartisem de un baiat si ii spuneam ca daca e sa vina dragostea adevarat, sa vina.La nici 2 minute a aparut actualul meu prieten, Alex. Era dragut dar copilaros , nu il placeam asa mult ,pana cand el a plecat in Paris unde a stat 10 zile .La nici 2 luni dupa ce ne-am intalnit am inceput sa tin la el enorm .Trecusem peste defectele si comportamentul lui. La inceput era o joaca. Treceam status-urile de pe fb de la relatie la despartit cam o data la 2 zile. Cand a inceput scoala relatia s-a maturizat. Faceam aceleasi lucruri in fiecare zi dar diferit.Pana cand ne-am plictisit si am luat o pauza de o saptamana.Ne injuram si de uram mult in perioada aceea. Ne-am intalnit la patinoar unde eu cazusem si el atunci m-a vazut si iar incepusem sa ne certam, pana pe 1 ianuarie 2012 cand mi-a lasat un mesaj pe perete cum ca ii pare rau . Ne despartisem deoarece i-am spart parola de la id si i-am citit arhiva si am aflat ca mai avea inca 3 prietene , vorbea foarte frumos cu fetele de pe fb , lasa comenturi frumoase, le zicea ca le iubeste etc. S-a schimbat o perioada in bine , chiar foarte bine . Am aflat ca fumeaza iarba , nu i-am mai raspuns la telefon 2 zile . Ne-am inpacat din nou .Totul bine si frumos .El are 15 jumate , eu 16 impliniti.Familia stie de noi.Am mers la el acasa i-am cunoscut pe ai lui si el pe ai mei. Eu romanca , el tigan este lautar . Avem 7 luni de cand suntem impreuna.M-am culcat cu el acum 2 saptamani si l-am pus ieri la incercare cum ca as avea simtome de gravida.Dar nu am.Nu a ejaculat in mine. S-a sepriat si mi-a spus ca avem nevoie de o pauza .L-am lasat si nu i-am mai raspuns la telefon , mi-am dat seama cine este de fapt. Azi de dimineata mi-a dat msj , m-a intrebat cum ma simt si am inceput sa vorbim , din nou.Tatal lui a aflat de notele proaste de la scoala si Alex a plecat de acasa de frica lui.S-a intors seara desigur . A trecut 5 minute pe la mine , se coporta ca un stain, de 3 zile nu ma mai sarutat desii de vedem in fiecare zi. Ma suna, ii d-au ocupat sa il sun , il si si imi apare numarul ocupat .Asa este tot timpul.Rece , Distant .Nici nu vrea sa ma lase , dar nici sa fie cu mine.Ce parere aveti?

9 răspunsuri:
| Madilyn a răspuns:

Pai, ce-i drept...e o poveste cam cu nabadai.hee hee Sincera sa fiu, parerea mea ca intre voi e doar o joaca de copii de gradinita. Nu aveti o relatie " pe bune ". Adica, 2 zile sunteti impreuna, 3 zile despartiti... apoi 3 zile impreuna si 2 despartiti. E ciudat! straight face Parerea mea e ca ar trebui sa te hotarasti o data ce vrei de la viata si orienteaza-te spre altcineva. Fa tu primul pas, daca nu el.
PS : M-ai cam dezamagit cand ai spus ca te-ai culcat cu el. In situatia in care sunteti, a fost un gest necugetat, dupa parerea mea.

Oricum, te sfatuiesc sa iei masuri, ca asa nu merge. happy
Bafta! :-s

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Se distreaza fara complicatii. Este, evident, o relatie fara viitor: aveti mari diferente culturale, el cauta cu totul altceva, tu nu-l iubesti si nu-l respecti deloc (vezi faza cu spartul parolei), asa ca nu cred ca se gandeste la tine ca la o partenera de viata, ci ca la o partenera de pat si atat.

| 000Diddy000 a răspuns:

E si vina ta in proportie de macar 10% de ce sa-l minti in halul asta? acum el mai poate avea incredere in tine, la aste te-ai gandit? poate tu nu mai ai incredere in el dupa ce i-ai zis, dar el cum crezi ca se simte? incearca sa te pui putin in locul lui, ce crezi ca a simtit atunci cand i-ai zis? normal ca s-a speriat si acum are nevoie de putin timp sa vada ce fel de persoana esti, daca mai poate avea incredere in tine sau nu; cum adica ti-ai dat seama cin e de fapt? tu daca ai fi fost in locul lui nu ai fi reactionat la fel? incearca sa il iei si tu undeva, unde sa fiti doar voi 2, de exemplu in camera ta, chiar daca nu pare a fi chiar potrivit, zi-i adevarul daca nu i l-ai spus deja si explica-i de ce ai facut asta, incearca sa nu-l pierzi el acum nu mai stie cine e, a fost un soc pentru el ce i-ai zis, cum ai vrea sa se comporte acum? da-i un timp in care sa se regaseasca, sa isi dea seama ce vrea sa faca in continuare

| Ovydiw a răspuns:

WoW ai scris ceva...
Auzi tu de ce stai cu el?
Pentru ca tu esti si un pic mai amre, el este un vagabont, nu cred ca te merita...
Mai bine ai incepe sa iti faci o relatie normala, cu un baiat care te iubeste si cu care sa ai o relatie de dragoste normala,...
Asta e parerea mea, o sa vezi ca peste cativa ani baiatul acesta o sa ajunga ori omorat, ori mort de beat, ori mort de droguri ori etc.
Dar tu, tu ai un viitor. lasa-l pe el si cauta-ti un baiat adevarathappy

| lauriss86 a răspuns:

Intortocheate sunt caile iubirii Doamne! singurul punct forte intr_o relatie e sinceritatea si nu minciuna! ar trebui sa il iei de mana frumos si sa aveti o discutie deschisa si sincera cu ce ai vrea tu de fapt si de la ce se asteapta el, pentru ca o relatie sa fie de viitor trebuie sa aveti amandoi aceeasi parere si nu el sa vrea sex si tu marea iubire.dar trebuie sa ai in vedere ca la varsta asta frageda baietii nu sunt foarte maturi.multa bafta va doresc! daca e sa fie o sa fie!

| Crisu a răspuns:

Draguta mea, normal ca a cerut pauza, avand in vedere ca nici 16 ani nu are. Cum sa mai fie si tata? Intr-adevar trebuie sa-ti asumi responsabilitatile, dar cum ai fi vrut sa reactioneze? Pe de alta parte, nu stie ce vrea de la viata. Se tot desparte de tine si se impaca, pentru ca alta treaba nu are. Parerea mea sincer, este ca nu are rost sa continuati, pentru ca nu o sa realizati nimic.

p.s Dupa ce ai vazut ca mai are alte 3 prietene, de ce ai mai continuat? happy

| Shenn a răspuns:

Nu ca sunt rasist sau altceva daaaaaar, numai un tigan nu iti gaseai, stiti si voi sa ii alegeti perfect si pe langa asta te-ai mai si culcat cu el.Scapa de smecheras pentru ca ce face el aici cu tine nu e relatie.

| Anatalent a răspuns:

Mai bine porti o discutie serioasa ii spuii exact ce simtii vezii si u ceea ce iti spune.si ii puii si u intrebare ce ai de gand cu noisad Success!

| nicol20 a răspuns:

Cum i-ai spart parola de la mes?