| Lur656i a întrebat:

Sunt disperata! vine ziua iubitului meu in curand si nu stiu ce as putea sa-i iau. Suntem de 2 ani impreuna. Ce sa-i iau? (exclus haine,ceas, parfumuri)

5 răspunsuri:
| BruneTTe a răspuns:

De ce exclus haine?
Nu era ok sa-i iei un tricou, o bluza, ceva?

Asa.ce sa-ti spunem?
I-ai un telefon. Dar banuiesc ca nu ai banii necesari.
Altceva. o perna imensa cu o poza cu voi 2. Sau un set mai scump cu produse cosmetice pentru baieti adica spuma de ras, aftershave.
Ii poti lua si o lama din aceea noua Gilette (http://www.aoro.ro/......roglide/).
Are si baterii, vibreaza, ofera un ras perfect. Ar fi ok ca si cadou. [ in poza e doar rezerva, tu poti lua dintr-un supermarket lama]. Sper sa te ajute.

| BGI a răspuns:

Ofera-i o partida de sex oral, sa ii tremure picioare 3 zile dupa asta laughing ( daca nu ai facut-o deja ).

| AugustinFiltru a răspuns:

Iai o masina sport ca sigur i-ar placea
funda

| secretword a răspuns:

Ar fi frumos sa ii iei o rama cu poza voastra, sau un lantisor... sau ceva chiar facut de tine, trebuie sa stii cat de cat gusturile lui, bafta! happy

| Alexis12 a răspuns:

Hey de ce nu incerci ceva mai special eu pentru prietenul meu iau niste ore de dans si de aniversarea noastra ii voi face un dans mai special, imbracata mai special.De ce nu incerci bine asta daca ati facut pasul acela. sper ca te-a ajutat.