| saraimiestenumele a întrebat:

SUNT DISTRUSA! Iubitul meu s-a despartit de mine. Plang de la ora 8 p.m incontinuu. simt ca viata mea s-a terminat. nu am nicio prietena care sa-mi dea un sfat. va rog spuneti-mi ceva. o vorba buna ca jur ca daca nu vorbesc cu cineva ma sinucid.

28 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Deci tu te-ai dus la un suc cu alt baiat si din cauza asta 'iubitul' tau s-a despartit de tine?
Foarte bine, asa ai scapat de el (si el de tine, de fapt el a asteptat demult sa se intample ceva, sa aiba 'motiv' de despartire.
Foarte bine ca s-a intamplat, pentru ca, mai rau este sa stai cu cineva care sa nu te iubeasca (si sa nu stii) decat sa fi parasita si sa gasesti apoi pe cineva care sa te iubeasca cu adevarat.

| Zenithf a răspuns:

Inca ceva, nu te-a iubit, nu merita sa bocesti si sa tii doliu dupa el. Incearca sa te bucuri de viata, vacanta, lucruri frumoase, si vei vedea ca lucrurile se vor indrepta.

Abh
| Abh a răspuns:

Gandeste-te ca sunt oameni care mor de cancer si lasa in urma familii distruse! Baieti se mai gasesc in lumea asta!

| Amelya02 a răspuns:

Bună. stai calmă şi povesteşte pe scurt te rog. fă-ne un rezumat să putem înţelege că aşa nu putem face mare lucru

| saraimiestenumele explică (pentru Amelya02):

Suntem impreuna. am fost sad de 3 luni eu am 17 iar el 22. era viata mea totul era perfect intre noi, pana cand a venit un baiat din alt oras si ma cunostea doar pe mine si am iesit cu el sa bem un sun. dar nu am facut nimic altceva pentru ca eu ii repetam intru-na ca am prieten si il iubesc.

| Amelya02 a răspuns:

Motivul despărţirii a fost din cauza geloziei lui, nu? El ştia că te vei duce cu acel băiat la suc, l-ai anunţat?

| eurynomus a răspuns:

Intra pe id ul meu sa vb un pic: eurynomus3free

| EnvyU a răspuns:

Te-ai gandit oare ca faci umbra degeaba? daca da, atunci aruncatul de pe bloc e o varianta foarte buna, te scapa de orice probleme

| LostInBubble a răspuns (pentru EnvyU):

Da, bine zis.

Va omorati toti. Unii in direct (incearca, vrajeala). Tu de ce sa nu fi in pas cu moda?
Knock yourself out.

| Giulia97Anna a răspuns:

Da-l dracu de bou, doamne ce gelos mai era

Heiii,ochii sus, fii optimista doar nu era singurul baiat de pe pamant mai sunt o gramada.Si oricum nu merita sa plangi pentru un gelos, si mai ales sa te sinucizi.Nu vine sfarsitul lumii.Iti vei gasi un alt baiat care sa te inteleaga si nu unul gelos, cum era fostul, deci te rog numai plange.Bine?

| saraimiestenumele explică (pentru Giulia97Anna):

O sa incerc. multumesc mult sad

| Giulia97Anna a răspuns (pentru saraimiestenumele):

Cu placere si fruntea sus

Pardon am vrut sa zic fruntea, scuza-ma

| Cristian969 a răspuns:

Sunt eu primul, hai ca iti dau nişte sfaturi sincere, dar mai intai de toate recunosc ca eu nu am avut pe nimeni, dar din cele vazute, pur şi simplu vreau sa te ajut cu cewa cewa cewa.Nu conost situatia ta, dar un lucru ştiu la sigur:orce nu sar intimpla nimen, nu merita o iata de om, asta ii cel mai perfect lucru, asta ii inventia lui dumnezeu ideala, era şi o fraza:ca daca dumnezeu nu sa-r fı odıhnıt a 7a zi, lumea ar fi pervecta.Ce spun eu, scuze, m-am abatut de la tema.happydeci putem sa vorbim dar numai nu aici.Doreşti poti sa vorbim şi pe alte site-uri.happy

| DaniAdrian a răspuns:

Nu ar trebui sa gandesti asa. Te inteleg am trecut exact prin ca treci tu acum, dar am incercat sa raman cu capu la suprafata si mi-am facut prieteni care m-ai tarziu au ajuns sa-mi fie ce-i mai buni prieteni pe care i-am avut vreodata. Sfatul meu este sa stai putin sa te gandesti ca esti tanara si ca o sa m-ai ai multi iubiti stai linistita, esti frumoasa dar si inteligenta in acelasi timp la fel ca majoritatea fetelor si n utrebuie sa plangi dupa el, nu stie ce pierde, inseamna ca nu este decat un fraier a fost si asa va fi in continuare.

| luliluli a răspuns:

Nu-i un motiv de despartire faptul ca ai baut un suc cu un alt prieten. Eu cred ca sunt 2 posibilitati:
1) o face pe gelosul, si s-a suparat ca sa va impacati
2) avea de gand sa se desparta de tine si acum a gasit momentul.
Ai putina rabdare, fa ceva ca sa nu te mai gandesti astazi la ce a fost, si poate zilele urmatoare vei vedea care din variante e cea reala.
Iti doresc... exact ceea ce-ti doresti.

| dexter7 a răspuns:

Stiu cum e, am avut o reatie de 8 ani ce s-a terminat cand a inceput sa iasa cu altul. iar acum o saptamana am incheiat o alta relatie de 2, 5 ani cand o prietena de ai ei mi-a aratat ce vorbea domnisoara cu altul (cu 14 ani mai mare ca ea) pe messenger. Daca vrei sa vorbim id mess: mclaudiu49

| AnElIkE a răspuns:

Frate inseamna ca el na tinut la tinee
eu una cand se despartise pr meu de mine mi-am taiat toate venele la ambele maini si m-a dus la spital si acolo a venit si sa jurat ca nu ma va mai parasi niciodata

| andreeaandreea922 a răspuns:

Buna!
stai linistita ar trebui sa vorbiti, sa mai vorbiti si sa va impacati... daca nu este posibil sfatul meu este sa te linistesti si sanu mai plangi iti faci singura rau! si eu am trecut prin asta si sa stii ca eram la fel ca tine dar dupa o perioada mi.am dat seama ca a fost foarte bine ca ne.am despartit! te rog sa nu mai plangi si sa te linistesti bine? sa nu te mai gandesti la "sinucidere" de aceea esti creata ca sa traiesti si sa te bucuri de viata! asta este ...stii viata nu este intotdeauna roz, daca ar fi asa noi ne.am plictisi si nu am mai putea intalni persoane noi! pup si linisteste-te:*

| Leah a răspuns:

Stai calma!:*
Si eu am fost parasita, si eu am plans si eu am gandit ca si tine, dar am reusit sa trec peste.In cateva saptamani nu o sa te mai simti chiar la fel...Nu merita sa te sinucizi pentru partener...mai ales ca nu a tinut.Dar, cine stie poate te vei impaca cu el.Plange, descarca-te in felul tau. Urla, rupe o poza ceva..Doar linisteste-te! Nu esti singura!:*
Daca te va ajuta cu ceva, povesteste despre cele intamplate

| saraimiestenumele explică:

Va multumesc tuturor pentru vorbele frumoase. e bine de stiut ca mai exista oameni cu sentimente gata sa ajute pe cineva la nevoie cu un sfat chiar daca nu il cunoaste. sad

Si cei care isi bat joc. nu va doresc niciodata sa va atasati foarte mult de o persoana si sa va paraseasca. este o durere inexplicabila. ceilalti care ati trecut stiti despre ce vb sad

Sunt cea mai fericita...:X:X:X M-a sunat iubitul meu si mi-a zis ca vrea sa ne impacam, ca sunt viata lui si ca nu poate sa stea fara mine. doamnee. sunt atat de fericita multumesc tuturor celor care mi-au fost alaturi la greu. imi iubesc viata si va iubesc si pe voi pe toti. va pup :*:*

| Anabelle9 a răspuns:

Stai linistita!:*Si eu eram aseara intr-o situatie asemanatoare dar nu m-am gandit sa ma sinucid..gandeste-te la familia ta, la prietenii tai. Sunt convinsa ca sunt multe persoane care tin la tine si in plus viata trebuie privita ca un cadou si acceptata asa cum e ea.Sunt convinsa ca fiecare om a avut cel putin o despartire dureroasa pe parcursul vietii dar asta nu inseamna ca ne omoram toti acum
Ai grija de tine

| yoko66 a răspuns:

Uita-l mai sunt baieti in lume destinul ti-a rezervat p altcinevaa happy