Teoretic, da. Practic e foarte greu pentru ca eu cred ca pentru a avea noroc trebuie sa gasesti pe cineva care sa fie la fel de bun ca primul si sa-i lipseasca partile proaste si sa nu faca greselile persoanei de care a-i divortat. E greu sa il gasesti mai ales ca viitorul isi va ascunde sa spunem deficientele
Eu sunt divortat recent din vina ei si tot imi caut jumatatea. Voi fetele ziceti ca baietii nu sunt sinceri, dar eu sunt de alta parere. Stau si ma intreb daca exista femei cu adevarat sincere si iubitoare?!
Depinde.sti cum e soarta asta.tot timpul de baiatul care iti place.nu poti sa fii cu el.sau invers la baieti.baieti sinceri si iubitori nu prea se gasesc.is raritati alea sper sa iti afli sinceru si iubitoru. mult noroc :*
Pai acum depinde ceea ce cauti eu cred ca e posibil cel mai important este ca doua persoane sa comunice
Daca e neserios si nu stie sa iubeasca persoana de langa el refati veata
Pisoiasule, ai grija. Nu ai gasit site-ul cel bun pentru astfel de chestii intrucat nu este un site de matrimoniale, iar acestia care se cred de 26/20 de ani, sa nu fie altceva decat niste copii care nu stiu sa-si faca un nod la incaltaminte.
Buna, la un moment dat vei gasi persoana potrivita. Parerea mea este ca eu as fi un barbat asa dupa cerintele tale, daca mai esti interesata putem sa discutam sa ne cunoastem. astept.
Buna! Doresc sa gasesc o fata pentru o relatie serioasa, eventual casatorie id de mes caut_casatorie
Mutubal întreabă: