Pai eu cred ca primul adica mie mi se pare ca pe tipul y nici nu il prea cunosti...mi se pare mult mai super tipul x se vede ca chiar tine la tine mai ales daca sunteti colegi de atatia ani:d...amn2 par de treaba adica tipul x e amuzant de gasca te cunoaste stie sa fie acolo pentru tine cand ai nevoie de el:ptipul y e de treaba in felul lui adica e un lucru bun ca a intrebat'o pe pr daca vr tu sa ii dea adresa de mess adica nu a insistat ca nesimtitul)vb cu amn2 apoi gandeste-te bine dupa parerea mea tipul x te place mult chiar tine la tine aqu tu faci ce crezi trebuie sa iti askulti inima la chestii din astea parerea mea:*FUNDA?
Scumpa,aman2 par sa te placa din ce mi.ai spus mai sus.Dar...numai tu sti cu siguranta pentru cine ai tu sentimente de impartasit mai mult.Este numai alegerea ta.Si tine bine minte alege-l pe cel care crezi tu ca o sa te completeze foarte mult timp de acum incolo.Si acum sa iti dau si sfatul meu.Eu insa as opta pentru "x"colegul tau de clasa, pentru ca va cunoasteti de mici, sti mai multe despre el si stati si in acelasi oras probabil si la o mica distanta.Acum ramane de vazut alegerea ta! fundita?
Salut criss!
Desi toti am vazut ca au raspuns "x" eu as opta pentru "y".
De ce? Pentru ca daca te vei desparti de x vei fii cu el in clasa si va fi foarte nasol! Crede-ma ca stiu. Prietena mea cea mai buna s-a cuplat cu un tip din clasa si dupa 3 saptamana s-au despartit. Se ignorau, la munca de echipa (proiecte, exercitii in grup...) se certau mereu si atmosfera era aiurea.
Amandoi par sa te placa. Oricum mai bine dect tine nu stie nimeni de peTPU.
Bafta!
Colegul de clasa. normal. al doilea e in alt oras, nu va stii non stop ce se intampla cu tine. nu va putea avea grija de tine. si nici tu si nici el nu veti stii exact ce face celalt. daca el e cu alta acolo? si cat despre primul. el e aici, va cunoasteti de mult timp. etc. bafta:*
Mutubal întreabă: