anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt doi baieti super draguti x si y(nu dau nume)deci sa incepem cu x imi este oleg de clasa din clasa 1 in clasa a 4-a am inceput sa simt ceva pentru el si si el simtea ceva pentru mine pentru ca atunci ne-am si sarutat dar nu french si acum in clasa a 8-a simt iar ceva pentru el adica il iubesc si ma uit la el si ii zambec si si el la fel si daca ma vede suparat vine la mine si nu se lasa pana nu ma face sa rad si daca nu ma uit la wl zice nu te mai uita la mine tu desi eu nu ma uit sau de exemplu imi ia penarul sau caietu sau cartile sau orice am la mine si nu mi-l da napoi numai daca il fugaresc si mereu gaseste motive sa ma faca sa il fugaresc o data de fapt de mai multe ori mi-a luat telu si l-a sunat pe fostul prieten si nusch cum am ajuns da il imbratisez intr-un fel incercand sa imi recuperez tele adica l-am prins de maini si nusch l-am luat inbrate intr-un fel si acum in vacanta imi scrie pe mess si vb cu mine credeti ca ma place? Bun si cazul lui y:Neam cunoscut la revelion si el atunci noon stop era cu ochi pe mine vorbea frumos cu mine si la un moment dat m-am impicat ca mi-a pus piedica prietenul lui si y era sa pice peste mine si in momentul ala m-a zambit asa frumos incat imi venea sa il iau in brate...in fine dupa ce s-a terminat petrecerea el s-a dus acasa si inainte de a pleca eu m-am dus pana afara ca sa vb la tel cu prietenumeo in timpul acela el a ramas in casa cu 2 din prietenele mele dupa ce am venit el s-a dus si eu am ramas cu prietenele mele sa mancam tort si am stat de povesti si ele mi-au zis ca el a spus de mine ca sunt draguta si acum dupa ceva timp i-a cerut id-iul meu de mess la una din prietenele mele pentru ca nu stam in acelasi oras dar eu ma duc la el in oras des pentru ca acolo sta prietena mea si ieri am vb cu ea si mi-a spus ca el mi-a cerut adresa de mess dar ea nu i-a data dar el a rugat-o sa ma intrebe pe mine daca eu dau si a zis ca imi multumeste nusch credeti ca ma place? Care credeti ca ma place mai mult?

Răspuns Câştigător
| LiaElla a răspuns:

Pai eu cred ca primul adica mie mi se pare ca pe tipul y nici nu il prea cunosti...mi se pare mult mai super tipul x se vede ca chiar tine la tine mai ales daca sunteti colegi de atatia ani:d...amn2 par de treaba adica tipul x e amuzant de gasca te cunoaste stie sa fie acolo pentru tine cand ai nevoie de el:ptipul y e de treaba in felul lui adica e un lucru bun ca a intrebat'o pe pr daca vr tu sa ii dea adresa de mess adica nu a insistat ca nesimtitul)vb cu amn2 apoi gandeste-te bine dupa parerea mea tipul x te place mult chiar tine la tinebig hug aqu tu faci ce creziwinking trebuie sa iti askulti inima la chestii din astea parerea mea:*FUNDA?batting eyelashes

5 răspunsuri:
| DeeaBlondiii a răspuns:

Primu.

| Bibishorrrr a răspuns:

Scumpa,aman2 par sa te placa din ce mi.ai spus mai sus.Dar...numai tu sti cu siguranta pentru cine ai tu sentimente de impartasit mai mult.Este numai alegerea ta.Si tine bine minte alege-l pe cel care crezi tu ca o sa te completeze foarte mult timp de acum incolo.Si acum sa iti dau si sfatul meu.Eu insa as opta pentru "x"colegul tau de clasa, pentru ca va cunoasteti de mici, sti mai multe despre el si stati si in acelasi oras probabil si la o mica distanta.happyAcum ramane de vazut alegerea ta! fundita?

| AnaBlackVampire a răspuns:

Salut criss!
Desi toti am vazut ca au raspuns "x" eu as opta pentru "y".
De ce? Pentru ca daca te vei desparti de x vei fii cu el in clasa si va fi foarte nasol! Crede-ma ca stiu. Prietena mea cea mai buna s-a cuplat cu un tip din clasa si dupa 3 saptamana s-au despartit. Se ignorau, la munca de echipa (proiecte, exercitii in grup...) se certau mereu si atmosfera era aiurea.
Amandoi par sa te placa. Oricum mai bine dect tine nu stie nimeni de peTPU.

Bafta!

| DrugsAndDubstep a răspuns:

Eu zic ca Y te place mai mult.

| Sandra_9400 a răspuns:

Colegul de clasa. normal. al doilea e in alt oras, nu va stii non stop ce se intampla cu tine. nu va putea avea grija de tine. si nici tu si nici el nu veti stii exact ce face celalt. daca el e cu alta acolo? si cat despre primul. el e aici, va cunoasteti de mult timp. etc. bafta:*