| AmaliaMarilena a întrebat:

Sunt eleva si am 14 ani. Nu am spus nimănui ca eu am un iubit. Numai noi doi știm. Eu nu stiu cum sa fac primul pas. Nu m-am sărutat niciodată cu el. Si el vrea. Insa mereu cand il bag in seama se duce cu alti colegi. Si eu as vrea sa ma pupe doar pe obraz, momentan.cum sa fac asta? Ajuutor.

Răspuns Câştigător
| awarepresent a răspuns:

Sfatul meu ar fi sa te descurci singura in sitautii de genul. Nu de alta, dar pierzi tot farmecul. Care mai e smecheria daca cineva te ajuta cum sa faci sa te saruti prima oara? O sa asociezi mereu momentul asta cu faptul ca ti-a spus cineva pe TPU cum s-o faci. Asta e genul de problema pe care trebuie sa-l experimentezi singura, sa te distrezi si sa razi si sa-ti amintesti cu placere mai tarziu.
Mai incolo ce o sa faci? O sa ceri sfaturi pe TPU cum sa faci alte chestii?
Cred ca ar trebui sa nu mai gandesti atat de mult pentru ca nu e cazul. Nu mai cere sfaturi in situatii de genul, crede-ma pe cuvant o sa te afecteze mai tarziu happy.
Hai ca nu e greu, fii inventiva si indiferent ce se intampla o sa inveti ceva din asta, o sa te ajute.

| AmaliaMarilena explică (pentru awarepresent):

Mersi pentru răspuns. Chestie este ca eu sunt timida. Nu vreau un sarit. Ci doar un pup pe obraz si nu stiu cum sa il primesc!

| awarepresent a răspuns (pentru AmaliaMarilena):

Nu te mai consuma ca nu are sens happy.
Nu o sa te mariti cu el. Si daca nu vrei, refuza-l. nu se intampla nimic. Daca vrei, accepta. Daca nu esti gata, nu esti gata. Nu trebuie sa dai explicatii nimanui si cel mai important, chiar nu are rost sa-ti faci griji de genul. Tu vezi-ti in continuare de treaba ta si fii tare pe pozitie, faci fix ceea ce simti. Daca vrei doar un "pup" pe obraz pai sa faci bine sa nu accepti altceva, asta inseamna sa fii tare pe pozitie happy! Incearca, lasa-l sa insiste... pana la urma o sa vrei si tu.

14 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Spune-i ce doresti si poate el este de acord cu dorinta ta.

| Doub a răspuns:

La ce te aşteptai? Relaţiile nu sunt făcute pentru copii de 14 ani.

Răspuns utilizator avertizat
| Doub a răspuns (pentru FernandoDinPipirig):

Exact.

| Doub a răspuns (pentru FernandoDinPipirig):

" trebuie sa inveti de mic aceste lucruri."- Da, când eşti mic, naiv şi poţi fi foarte uşor de manipulat.

| Suck a răspuns:

Asta da problema.

| RedheadOnTheRun a răspuns:

Tin sa te intreb...de ce vrei neaparat sa ai un iubit? Se vede clar ca nu esti pregatita, atunci care-i baiu'?straight face Te obliga cineva, te simti mai "cool", sau care e treaba?

| AmaliaMarilena explică:

Mda
Mulțam pentru răspunsuri.

| aXy99 a răspuns (pentru AmaliaMarilena):

Sfatul meu e sa te duci la el cand nu e cu amicii lui si sa il saruti (pe gura, nu pe obraz). Nu cu limba, ci un sarut simplu, nu ii va displacea. Ia-l prin surprindere daca poti. Succes!

| Rose2000 a răspuns:

Si eu am avut aceeasi problema.Nu esti singura.Cand vei avea curajul si vei simti ca esti pretatita te vei saruta cu el.Iar iubitul tau trebuie sa inteleaga ca nu esti pregatita.