| VrRos780 a întrebat:

Sunt eu de moda veche sau chiar e real cum ii aud pe unii ca nu trece nici măcar o săptămână ca să nu facă sex, când de fapt eu nu fac niciodată asa ceva? Mi se pare ceva care nu există sau care nu e din lumea noastră, pe când chiar și la ăștia de 12 ani, fete sau băieți, e ceva normal, care se face la zi chiar.
Nu știu cum aud chiar și femeile că o fac deseori când eu cunosc toate femeile ca fiind scârbițe de sex sau inabordabile.

Răspuns Câştigător
| anonim3248 a răspuns:

Astea sunt cauzele că nu poți face sex la 22 de ani
- nu ai loc de muncă, satul unde stai, nu ai bani, nu sunt femei singure în satul tău
Nu ai decât să te MUȚI într-un oraș unde sunt multe femei singure de 20 - 22 de ani.

23 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Chiar crezi ce auzi? Inseamna ca esti cam naiv.

Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Eu cred ca asta e singura moda pe care ti-o impui.
https://www.equidiva.com/......_2000x.jpg

Nu inteleg de unde vii cu presupunerile astea. Daca ai fi consilier la scoala si ar fi veni copiii de 12 ani la tine sa-ti spuna ca au facut sex, as intelege.Insa asa, cel mai probabil cazi in plasa unor copii care se lauda pe internet cu ce nu au facut, ca si multi adulti, de altfel.

,, eu cunosc toate femeile ca fiind scârbiți de sex sau inabordabile.'' Nu zau.Toate din Romania sau toate de pe planeta? E un detaliu important.

| VrRos780 explică (pentru dullcat):

Din România, cele din alte tari chiar subt deschise, dar nu îmi permit sa plec în alta țară și probabil nu o sa-mi permit niciodată sa ies din aceasta mlaștină numita Romanica

| dullcat a răspuns (pentru VrRos780):

Deocamdata incearca sa iesi din mlastina psihica in care te afli si mai apoi vezi tu ce si cum.Multi tineri de 20 si ceva de ani pleaca din tara.Esti liber.

| Eireann a răspuns:

Pai daca locuiesti cu iubitul/iubita faci sex de mai multe ori pe saptamana, daca nu faci sex cand si cum prinzi ocazia. Cunosti "toate femeile"? Si chiar nici una nu ti-a picat in plasa?

| VrRos780 explică (pentru Eireann):

Ce e aia

| VrRos780 explică (pentru Eireann):

Nu mi-a picat în plasă,fiindcă eu nu umblu cu vrăjeală ca să păcălesc femeia ca să îmi pice.
Nu sunt genul de om,am caracter și asa o să rămân mereu,chiar dacă văd pe mulți urati rau care bagă vrăjeală și femei frumoase le cad în plasă.
Eu sunt direct și o sa spun ce vreau chiar dacă mi-am luat refuzuri toată viața fiindcă am fost direct,atât bine dar degeaba, directitudinea le tine la distanta, dacă as avea răbdarea necesara, as fi avut femei multe, dar nu le poți avea pe toate, ai frumusețe dar n-ai vrăjeala" să le manipulezi pe mandre

| anonim3248 a răspuns (pentru VrRos780):

Astea sunt cauzele că nu poți face sex la 22 de ani
- nu ai loc de muncă, satul unde stai, nu ai bani, nu sunt femei singure în satul tău
Nu ai decât să te MUȚI într-un oraș unde sunt multe femei singure de 20 - 22 de ani.

| iulia0514 a răspuns:

E absolut normal sa faci sex de mai multe ori pe săptămână dar presupun că din punctul tău de vedere e ceva extraordinar de nefiresc având în vedere că tu consideri toate femeile neiteresate de sex, dar spre marea ta uimire sunt cupluri care fac sex chiar de mai multe ori pe ziwinking
Ești pe drumul cel bun stai acasă nu face nimic doar butoneaza telefonul și o sa ajungi departe!

| VrRos780 explică (pentru iulia0514):

Există sexul?

Și dacă as face ceva nu s-ar schimba nimic.
FEMEILE NU VOR SEX
și am scris cu litere mari ca să se înțeleagă

| iulia0514 a răspuns (pentru VrRos780):

Dacă nici o femeie nu vrea sa se apropie de tine nu înseamnă că nu le place sexul ci nu le place pur și simplu de tine ca persoana și sincer trebuie să ai tărâțe în loc de creier sa te culci cu un bărbat de genul tău, nu știu cum arăți și nici nu-mi as vrea sa știu ca din punctul meu de vedere nu ești altceva decât un puturos și misogin și astfel de persoane nu o să-și găsească niciodată o femeie ca oricât de proasta ar fi femeia tot își da seama ce fel de om ești!

Am 21 ani, mă tund săptămânal, sunt la varsta când arata cel mai bine un băiat, doar ca abordez din an în Paște și atunci o întreb daca ii place culoarea roșu

| iulia0514 a răspuns (pentru VrRos780):

Din an în paste presupun ca la tine înseamnă zilniclaughing
Faptul ca te tunzi săptămânal nu are nici o legătură cu faptul că tu vezi femeile doar ca pe niște obiecte sexuale!

Răspuns utilizator avertizat
| FindMyName a răspuns:

Of Doamneee, dacă ai fi un personaj dintr-o carte, iar cerința la un exercițiu ar fi sa te caracterizez, te aș caracteriza doar prin,, bolnav mintal", capul ăla ți-i doar la sex!

| VrRos780 explică (pentru FindMyName):

Normal că îmi e capul la o curiozitate ce nu am făcut niciodată nu reusesc sa sparg gheața, nici nu sunt ajutat de muierile astea tâmpite, la mine ca sunt virgin cerințele sunt se 1000 ori mai multe

| DorinaK a răspuns:

Poate nu ai cu cine. Mie daca imi place un tip intru in vorba cu el si-i spun direct ca imi doresc o seara nebuna.

| VrRos780 explică (pentru DorinaK):

Și crezi ca la fete merge sa le spui asa?

| DorinaK a răspuns (pentru VrRos780):

Nu stiu. Mie daca mi se propune si imi place de el...

| KingOoO a răspuns:

De cateva luni de zile ies sau vb cu diferite fete pentru o relatie stabila.
Frate, am observat ca nu merge cu sinceritatea.
Astia care vorbesc despre vrajeala. Vrajeala e sinonim cu minciuna, dar iti cresc sansele cu 20-50%.
Cred ca femeilor le place sa fie mintite.

Te sfatuiesc sa aderi si tu la mgtow. Vei fi mult mai fericit.