| Vegeta07 a întrebat:

Sunt eu frustrat sau mi se pare mie dacă ești virgin la 18 ani ești considerat ratat/ciudat?

12 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu ca esti frustrat dar cam asta se zice si promoveaza peste tot, deci e oarcum normal sa ajungi sa gandesti asta desi e o prostie ca pana la urma ai toata viata inainte si e o experienta pe care mai bine s-o ai cu cineva special, la care sa tii, decat cu cine apuci numa de dragu de a o face.

| Emazio a răspuns:

Daca oamenii fac sex din ce in ce mai tineri nu inseamna ca e ceva gresit sa faci mai tarziu, insa poate esti frustrat pentru ca corpul tau iti spune ca are nevoie de sex si tu nu ii oferi

| RoCkKiD a răspuns:

Sincer, depinde ce prieteni ai, ce grup social ai. Daca sunt oameni cat de cat cerebrali nu o sa ai problema asta. Daca sunt niste maimutele cu prea mult timp liber atunci va cum zici.

suntserios
| suntserios a răspuns:

De ce pui problema ca si cum oricine iti stie tie viata sexuala?

| RAY a răspuns:

In lumea noastra masculina esti cam de ras,adica esti si tu printre glumele unora,asta nu inseamna ca nu vei fi acceptat,nu are legatura virginitatea cu felul lui de a fi,important este sa fi sarcastic,sa nu gandesti negativ, sa te comporti ca un mascul,barbat, asta conteaza, virginitatea nu e o boala, nici nu trebuie sa o pomenesti, vezi si tu in ce grupuri intri, alege unu in care te potrivesti

| Andreeush a răspuns:

Nu ești ciudat și nu ar trebui să te consideri un ratat.

| mentholinks a răspuns:

Pai daca faci tam-tam pe chestia asta nu esti doar considerat ci chiar esti un ratat.

| Plato a răspuns:

Nu esti frustrat, societatea e distrusa.

| Yurisa a răspuns:

Numai tâmpiții gândsc așa, din punctul meu de vedere

| CleanHeart a răspuns:

Este considerat ratat și ciudat de către oameni prosti cu 2 neuroni în funcționare
Fiecare face ce vrea cu viața lui, la fel și cu virginitatea.

| GirlOnline81 a răspuns:

Vrei adevarul? Uite adevarul: esti doar un individ frustrat, ca doar nu ai tatuat " Sunt virgin " pe frunte!

| Gofigi a răspuns:

Patasti

Întrebări similare