| Nextone a întrebat:

Sunt eu "nebuna" sau e nomral? Ca sa intelegeti mai bine va prezint o situatie cu care ma confrunt de ceva vreme:
Eu ies in oras cu o prietena,iar iubitul meu e in alt oras la facultate,iasa si el la un meci. Vorbim cand pleaca la meci cam la ora 21, dupa care nu imi mai da nimic pana pe la 3 dimineata(eu nu mai aveam credit si stia bine el asta),imi da sms ca a ajuns acasa.
Nu era normal ca iubit sa se intereseze daca am ajuns si eu bine acasa din oras, daca m-am pus sa dorm? si plus de asta stie ca nu pot dormi bine daca nu imi zice noapte buna...
P.s. suntem impreuna de 8 luni si am mai discutat chestiile astea cu el dar vad ca degeaba.
Unde gresesc eu? Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Ca sa intelegi de ce un om actioneaza intr-un fel sau altul,te pui in locul lui.
Acum gandeste-te ca a iesit cu baietii la meci... urlete,strigate, agitatie, unul mai innebunit decat altul, berea de dupa, comentarii sportive stropite din belsug cu "binecuvantari" neaose....normal ca l-a apucat 3 dimineata!
In tot acest circ,era si el participant,vorbea,discuta,asculta ce spun ceilalti,isi spunea parerea,ar fi fost de-a dreptul neobisnuit sa-i rasari in minte ca sa-ti trimita mesaj.
Nu inseamna ca nu te iubeste sau ca nu-ti da importanta,nu inseamna ca te-a uitat sau ca nu-i pasa de tine,faptul ca in primul moment de "respiro" ti-a trimis mesaj,o dovedeste!
Nu-i impune o conduita stricta, nu-i scoate sufletul cu cerinte exagerate, mesajul a venit daca stai sa te gandesti, chiar daca cu intarziere, eu in locul tau as fi dormit tun si bazaitul telefonului la ora 3 dimineata cu mesajul lui, m-ar fi facut sa zambesc linistita, asigurata inca o data ca ma iubeste...happy
Revezi putin ce vrei de la omul iubit, sa respecte intelegeri severe sau sa te iubeasca pur si simplu...
Pentru ca s-ar putea sa fii si tu pusa in situatia asta vreodata.
Nu exagera.

13 răspunsuri:
| TeoPT a răspuns:

Esti cam nebuna. Lasa omul sa respire.

| mona a răspuns:

Intelege si tu acuma...baiatul a iesit cu baietii si s a cam lasat dus de val, macar a avut bunul simt sa iti trimita mesaj ca a ajuns acasa, tu nu gresesti cu nimic dar faci din tantar armasar iar el poate nu e genul de baiat asa grijuliu, te sfatuiesc sa nu cauti motive de cearta dintr-un motiv banal si mai treci si tu cu vederea...

suntserios
| suntserios a răspuns:

Mofturi din partea ta

| Dianatips a răspuns (pentru suntserios):

Sunt fata si sunt de aceeasi parere cu tine! big grin Mofturi

| Dianatips a răspuns (pentru suntserios):

Pentru tine mesajul de "Noapte buna" a devenit o rutina, ceea ce e destul de trist. N-ar fi mai frumos sa iti trimita doar din cand in cand si sa te bucuri cu adevarat de acel mesaj? Mai da-i o pauza saracului...

| alexro93 a răspuns:

La meci e o atmosfera cu totul diferita.el a iesit cu baietii, e in alt mediu.nu e bine sa-i impui sa vorbeasca mereu cu tine, sau sa n-ai incredere in el, sa crezi ca e in alta parte...pe mine unul, chestiile de genu m-au facut sa fiu mai indiferent fata de iubita mea. poate ca in situatia asta se afla si el...asa ca ai grija happy

| Azµre a răspuns:

Ceri prea mult. Un telefon sau un mesaj este egal cu zero. A uitat mare lucru.

| zurick a răspuns:

Cred ca te superi degeaba.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Ba da,dacă ţine la tine cu adevărat, trebuia să se intereseze ce-i cu tine, acum vezi pe parcurs cum se mai comportă, dacă face figuri din astea tot aşa, dă-i papucii!
Te pup!

| Foxyyyy a răspuns:

Esti cam sufocanta, incearca sa dai dovada de putina maturitate, s-a intamplat o data acum nu trebuie sa dramatizezi din nimicuri.

| Voidwithin a răspuns:

Fato tu esti disperata draga?
S-o distrat si el si nu te-o mai sunat era necesar sa postezi intrebarea asta?

| Raiiiisa a răspuns:

Daca a iesit si el la meci cu siguranta or fi fost mai multi baieti si s-au distrat,dar asta nu insemna ca daca a uitat o data sa-ti dea sms de noapte buna nu s-a gandit la tine.
Spune-i ca vrei sa-ti acorde mai multa atentie, ca vrei sa se intereseze de tine.Tu nu ai gresit nicaieri, dar nici el, atata ca te-a neglijat. Poate asa e felul lui si nu ai ce sa faci in cazul asta, decat sa te obisnuiesti cu el.

| stef112 a răspuns:

Lolrolling on the floor am murit de ras! El te alinta prea mult si tie ti se pare ca a gresitlaughingpai altu te-ar fi lasat demuilt cu fazele astea...auzi o suna sa ii zica noapte buna
llllllloolllO.o