| zanabuna a întrebat:

Sunt f confuza... poate ma ajutati voi cu niste pareri...happyprietenul meu a vb cu fosta lui prietena pe mess(cica ca intre amici) a zis ca nu este nimic mai mult intre ei.eu m-am simtit putin aiurea ca a vb cu ea.
mi-a zis ca de cand este cu mine sa nu mai vb cu nici o fata ca ma supar eu? si i-am zis ca poti sa vb cu oricine...
apoi l-am luat eu ca daca o mai place pe aia sa imi spuna, sa nu il iubesc din ce in ce mai mult...la care el. daca imi mai placea de ea nu ma mai desparteam de ea.acum te iubesc pe tine si stii destul de bine ca o luna ma tineam numai dupa tinesi ca bat in fiecare saptamana cate 400km dus, intors.chiar crezi ca daca nu imi placea de tine, si daca nu ajungeam nici pana in mom de fata sa te iubesc nu mai bateam atata drum...etc.el cica ma iubeste f mult si sa termin cu chestiile astea... voi ce spuneti? as avea motive sa fiu geloasa?

12 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu ai motive sa fii geloasa si prietenul tau are, in viziunea mea dreptate. Vezi ca daa il gelozesti si il cicalesti, relatia va muri rapid.

| Flav a răspuns:

Pana acum ai avut intrebari numai cu prietenul tau. Cred ca esti naiva si nu te vad bine. Si ca te intereseaza prea mult, mai ales cand a inceput scoala. De intrebarile cu tenta sexuala nu mai spun, ca-i alta discutie.

| Flav a răspuns:

Vezi ca un repros poate fi constructiv. Tu daca pui intrebari mereu despre viata ta sexuala cu prietenul tau sau ca esti mereu suspicioasa, ceva nu-ti convine mereu, pai ce fel de relatie mai e aia? Inteleg o poveste, o problema cauzata ca nu ai experienta dar non-stop si aceleasi ''probleme''?
Ok, te las. Daca vrei sa vezi numai roz, esti libera.

| madalicious a răspuns:

Buna!

daca bate 400 km ca sa fie cu tine.gandeste`te.nu! n`ai motive sa fi geloasa. ce daca a vorbit cu acea tipa? s`a despartit de ea si daca ti-a si spus cand a vorbit cu ea. n`ai de ce sa fi geloasa!

inca un sfat! nu`ti strica relatia din cauza unei discutii pe mess!

bafta!

| madagascar a răspuns:

Nu prea, da nu mi se pare normal sa vorbesca cu fosta pe mess, daca o intalnea pe strada era normal sa o salute dar asa nu stiu ce sa zic, si nu mi se pare normal sa-ti scoata ochii ca a venit de la 400km pentru tine daca te iubeste vine si de la capatul lumii

| lola a răspuns:

Ok.Lasa-l pe Flav ca poate are o zi proastalaughingwhistling
La ce ai scris acolo nu cred ca ai motive sa fi geloasa...chiar deloc. Din moment ce ti-a spus ca a vorbit cu ea e logic ca nu te insala ca altfel nu ti-ar fi spus.Mai bine termini cu geloziile ca s-ar putea sa se sature si sa il pierzi.Incearca sa ai mai multa incredere in el. El face asa crize cand tu vorbesti cu un baiat? Ti-ar placea sa nu te lase sa vorbesti cu vreun baiat? cam acelasi lucru este si la el.:*

| emi a răspuns:

Aaaaaa...Eu sunt foarte geloasa atunci cand vb cu o fata pe net...adica cred ca ma deranjeaza mai mult decat daca s-ar saruta cu ea.De ce? pentru ca cu timpul cunoscando poate ajunge sa o placa cu adevarat.si este mult mai greu sa lupti cu o peroana care pentru el are personalitate si nume, fata de o dorinta carnala...
Desigur la fel pot deveni doar prieteni, vb si tu cu imprietenestete cu ea si fiti cu totii priteni, adica el ar putea vb cu ea si de fata cu tine, daca nu au nimic de impartithappy

| volt a răspuns:

Dai in paranoia. CE DACA vorbeste pe messenger cu fosta prietena?

trebuie sa inveti sa vezi mai mult lucrurile misto care ti se intampla si sa nu mai dai importanta unor fleacuri.

eu tin legatura cu toate fostele cu care am fost. fac parte din viata mea, n-o sa pun acum vreun embargou ca actuala se isterizeaza.

| petronela_4784 a răspuns:

Parerea mea este ca tu esti o persoana care are simte, gandeste, traieste! Este normal sa fii un pic geloasa...asta inseamna ca il iubesti! Nu e nimic iesit din comun, numai ca trebuie sa inveti sa gandesti altfel! Te rog ca dupa ce iti vei raspunde singura la urmatoarele intrebari sa imi zici cum te simti... dar simte si gandeste in acelasi timp! Cu cine este baiatul acesta acum? Cui ii spune Te iubesc? Pentru cine parcurge atatia km? Tu poate nu mai vorbesti cu fostii tai prieteni, desi nu e normal! Orice ar fi, fosta lui prietena a facut parte din viata lui si nu are cum sa o uite niciodata...asa cum nici tu nu vei putea sa uiti! Trebuie sa facem distinctie intre trecut si prezent! Daca nu esti sigura de sentimentele lui, daca nu vrei sa realizezi ceea ce el simte pentru tine...atunci gandeste-te un pic si ai sa afli singura raspunsurile!

| zanabuna explică:

Flav nu esti obligat sa imi rasp la intrebari...nu te forteaza nimeni,,,, daca vrei sa imi rasp la intrebare bine, daca nu la fel...winking

| anku_4913 a răspuns:

Nu trebuie sa fii asa de suspicioasa...eu nu cred ca tu nu ai mai vb cu nici un baiat... ce-ar fi ca el sa-ti faca cumi ii faci tu?!hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca nu-l apreciezi absolut deloc pentru ceea ce face pentru tine. Cu scenele astea de gelozie o sa'l pierzi.