| Sara2 a întrebat:

Sunt f suparata, am o relatie de 2 ani jumate, si aseara m-a sunat era beat si mi-a spus ca de fiecare data ma vede blonda cu ochi albastri ca altfel nu ar putea sta cu mine (eu stiu ca el are o slabiciun la blonde de cand l-am cunoscut) dar am crezut ca a trecut peste asta, eu m-am suparat rau, acum de azi dimineata m-a sunat de 74 ori si mi-a dat 16 mesaje dar nu am raspuns deloc, ce sa fac? sa trec peste asta? eu ma simt ingrozitor, as prefera sa imi gasesc un baiat care sa ma accepte asa cum sunt, sau e mai bine sa ii raspund? sunt ff suparata nu stiu ce sa fac

14 răspunsuri:
| dariaelena a răspuns:

Ar trebui sa vorbiti pe tema asta.Cea mai importanta intr'o relatie este comunicarea. Spune'i ca te deranjeaza vorbele pe care ti le zice: ca te vede blonda si ca ai vrea sa te accepte asa cum esti.

| LauraM01 a răspuns:

Da spune i macar ca esti suparata pe el

| papusica987 a răspuns:

Buna draga mea.
raspunde-i si spune-i sa-si caute o blonda cu ochii albastrii si sa te lase pe tine ca sunt alti baieti care te doresc fix asa cum esti!
te puup

| DNSK a răspuns:

Raspunde-i la telefon si spune-i ce te deranjeaza.Nu e ok sa te sune beat sa-ti spuna ca si-ar dori sa arati altfel. Doamne fereste! Ar trebui sa te accepte asa cum esti. Nu trebuie sa te schimbi pentru nimeni, nici fizic, nici comportamental. Stii vorba aia, omul spune adevarul la betie

| ExiT90 a răspuns:

Ciudat...foarte ciudat! Cel mai bine stai de vorba intre patru ochi. Ii explici cum sta treaba si vedeti si voi la ce concluzie ajungeti. Parerea mea e ca dupa 2 ani jumate s-a produs o monotonie. E clar ca tipul isi doreste "ceva nou"...cum ar fi o blonda cu ochii albastri. Sfatul meu: discutati desi nu cred ca va avea succes (iarta-ma, sunt mai realist de fel) Numai bine!

| redy04 a răspuns:

Ghinionist saracu daca suna de ~70 de ori iar tu cauti raspunsuri pe forumuri in loc sa raspunzi la telefon si sa vorbesti cu el (fiindca problema e intre tine si el).
Daca te uiti prin analogie ai primit 2 raspunsuri extremiste deja primul de la @dariaelena care te sfatuieste sa vorbesti cu el, iar al2lea de la @papusica987 care te trimite in directia cealalta. Asta e ca si cum as veni la tine si te-as intreba in ce directie gasesc magazinul de cereale si tu mi-ai arata si stanga si dreapta laughing, lasand la o parte asta concluzia este simpla... si anume:

- nu te-a sunat de zeci de ori pe degeaba
- daca tu ceri sfaturi de la altii in cazul asta, ai putea la fel de bine sa ii rogi pe ei sa iti rezolve problema si tu sa iei o vacanta

// te sfatuiesc totusi sa... iei considerare raspunsul lui @dariaelena, (asta doar in caz ca nu mi-ai inteles mesajul si inca consideri ca ai nevoie de sfaturi de la altii)

| Izukie00 a răspuns:

Eu zic sa-i raspunzi, macar din curiozitatea de a vedea ce-ti spune. Si daca simti ca nu prea mai e acea atractie intre voi, mai bine pui piciorul in prag. Daca vrei sa va despartiti, SPUNE-I!

| Raiiiisa a răspuns:

Lasitatea nu e solutie la problema asta. Faptul ca nu-i raspunzi la telefon nu o sa te ajute cu nimic,doar ca sa-i testezi diperarea nu are rost.
Probabil ti-a spus asta cand era beat pentru ca atunci a prins curaj.Fa-te blonda sa nu mai aibe ce comenta, nu cred ca e asa mare lucru, iar daca nu vrei, vorbeste cu el si spune-i ca ori se conformeaza si se multumeste cu ce are ori poate sa plece, blonde sunt destule dar tu esti unahappy

| lolly a răspuns:

Era beat, eu iti sugerez sa-i mai accorzi o sansa, pentru ca o relatie de 2 ani reprezinta o perioada lunga de timp.Sa vorbesti cu el(dar sa nu fie beat) sa gandeasca lucid si rational, sa-ti spuna ce a fost in capul lui.Si spui ca, culoarea parului si a ochilor sunt doar un aspect, el iubeste parul sau caracterul tau?

| anonymus07 a răspuns:

Doar cand e beat ii poti afla secretele, asta se afla in subconstientul lui(blonda cu ochii albastri). Daca cineva intr-adevar te iubeste, nu-l intereseaza aspectul fizic, ci acea senzatie pe care i-o dai atunci cand esti cu el.
Iti recomand sa poti o discutie serioasa cu el si sa vezi ce vrea cu adevarat. Daca nu ti-a luat in considerare spusele, inseamna ca nu-ti acorda respect.

| SchiZz20CMrecords a răspuns:

Prietenul tau ori are probleme psihice grave ori e nebun si cam tot aia e.
Cum c.acat sa stea cu tine ca te vede blonda cu ochii albastrii? ma eu sincer i-as fi dat peste gura daca eram in locul tau.
iar tu sincer esti o proasta ca inca mai stai cu el stiind ca are pofte la altele cu un anumit par si anumita culoare la ochii.
Cautati unul care sa te accepte asa cum esti tu nu sa te iubeasca doar cand esti vopsita.Serios acum tu realizezi ca nu-i normal nu? atunci ce mai astepti? crezic a se va schimba? NU draguto, singura care poate schimba SA-I FIE EI BINE esti chiar TU.

| RAY a răspuns:

Poate i amintesti de fosta iubita care nu a uitat-o

| AriantheLissa a răspuns:

Raspunde-i si spune-i-o in fata. Nu trebuie sa tii secretele in tine.
Oricum, un baiat care te place te place asa cum esti, adica nu conteaza: blonda, bruneta, satena...etc.
Daca trebuie, te desparti de el si iti vezi de drum, insa tine cont si de faptul ca era beat. happy
Funda?

| hotdesire a răspuns:

Consider ca te injosesti incercand sa-l accepti tu pe el. paraseste-l. nu e ultimul barbat de pe fata pamantului. gaseste-ti un partener care sa te accepte asa cum esti. nu te mai injosi.