| GinglindSummer a întrebat:

Sunt fata.A inceput sa-mi placa de baiatul cu care prietenesc.Ii dau de inteles si eu nu inteleg ce se intimpla. Aveam o problema de rezolvat si el imi spune printre altele ca comunica la fel de bine ca cu mine inca cu citeva fete, dar tine cel mai mult la mine.gata.Ce sa inteleg eu din nebunia asta! Sa-l evit?

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine iti dezvalui sentimentele tale inainte sa o faca alta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiam ca exista verbul " a prieteni ".
Intelege ca este competitie si nu are rost sa-ti bati capul cu el. Lasa-l in pace si gata. Daca e atat de idiot incat sa-ti spuna ca-i mai place de inca 3-4 fete, atunci lasa-l cu alea si vezi-ti de treaba ta.

| mariumarius a răspuns:

Pai chestia e ca voi v-ati atasat ca prieteni unul de altul si nimic mai mult ceea ce inseamna ca este cam greu acum sa o transformati intro relatie

| SabinCrb a răspuns:

Nu. baiatul te place. Crede-ma, unii baieti se indragostesc de mai multe fete. Dar iiubesc numai una toata viata. Saruta-l, asta viseaza. Apoi, totul o sa vina de la sine. Si fii atenta, ca tu sa fii ultima lui fata happy

| StefanParvuletu1990 a răspuns:

NU! Nu fa greseala mea.Zi ce simti si sa vezi ca o se formeze o relatie doar daca amadoi impartasiti acelasi sentimet#

| FrailSouls a răspuns:

Incearca sa discuti cu el si daca nu pare a fi indeajuns de fidel nu mai ai cevorbi cu el:*