| qwererfd a întrebat:

Sunt fata am 12 ani si mereu mi se uda chiloti ce se intampla?

Răspuns Câştigător
| AllinaDaniella a răspuns:

Buna.

Probabil este vorba despre secretie vaginala. Foloseste absorbante zilnice, le gasesti in orice supermarket. Sunt subtirele si deloc incomode.

| Danysan a răspuns (pentru AllinaDaniella):

Uneori nu e doar atata!-Unele incep sa se gandeasca la sex si se lubrifiaza fara sa vrea.Am vaz fete care au o prb din asta-se uda si daca se gandesc cum sunt sarutate pe gat, corp, etc.E ceva la nivel mental si numai dupa o perioada o sa dispara -anume dupa ce o sa iti incepi viata sexuala pe bune.Parerea mea :*

8 răspunsuri:
| Jony123 a răspuns:

Esti excitata, la ce te gandesti traga?hee hee

| irina20 a răspuns:

In multe cazuri la pubertate cand corpul se schimba.Sunt si aceste secretii vaginale putin mai abundente decat ar fi normal, nu e ceva grav sau ceva sa te sperie.Multor adolescente li se intampla.N-are rost sa folosesti absorbante zilnic tot rescul vietii. spune-i mamei tale ce se intampla si mergeti la un control ginecologic.Ti se va da un tratament si in timp vei reveni la normal.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum adica ţi se udă ''chiloţi''?

| Daydream a răspuns:

Depinde cu ce ti se uda!

| anonimus321 a răspuns:

Nu stiu ce ai putea avea, poate nu e nimic grav insa vorbeste cu mama ta si du-te la un medic. Multa sanatate!

| stefan93Eu a răspuns:

Ai facut pipi pe tine

| MatzaNeagra a răspuns:

Sau poate e lichidul premenstrual. Eu am avut lichid premenstrual timp de 2 ani inainte sa'mi vina prima data.