Buna.
Probabil este vorba despre secretie vaginala. Foloseste absorbante zilnice, le gasesti in orice supermarket. Sunt subtirele si deloc incomode.
Uneori nu e doar atata!-Unele incep sa se gandeasca la sex si se lubrifiaza fara sa vrea.Am vaz fete care au o prb din asta-se uda si daca se gandesc cum sunt sarutate pe gat, corp, etc.E ceva la nivel mental si numai dupa o perioada o sa dispara -anume dupa ce o sa iti incepi viata sexuala pe bune.Parerea mea :*
In multe cazuri la pubertate cand corpul se schimba.Sunt si aceste secretii vaginale putin mai abundente decat ar fi normal, nu e ceva grav sau ceva sa te sperie.Multor adolescente li se intampla.N-are rost sa folosesti absorbante zilnic tot rescul vietii. spune-i mamei tale ce se intampla si mergeti la un control ginecologic.Ti se va da un tratament si in timp vei reveni la normal.
Nu stiu ce ai putea avea, poate nu e nimic grav insa vorbeste cu mama ta si du-te la un medic. Multa sanatate!
Sau poate e lichidul premenstrual. Eu am avut lichid premenstrual timp de 2 ani inainte sa'mi vina prima data.