Mia satepata. Esti prea mica, nu te exciti, nu te lubrefiezi si de aceea e dureros. Practic corpul tau nu e pregatit pentru asta si n-o sa poti sa-ti provoci placere cu forta.
Sa nu te doara prea tare?! Fata, stai potolita, daca tot ai inceput si vrei macar masturbeaza-te decat clitorian, nu vaginal ca pierzi si virginitatea (daca o mai ai)!
Nu inteleg de ce razi
Sa te masturbezi e ceva normal, te ajuta sa-ti cunosti corpul mai bine si care sunt partiile tale erogeme(unde te exciti cel mai tare, unde simti placere)
Nu are cum sa te doara, depinde cu ce te-ai masturbat.sa nu incerci cu lucruri ascutite sau foarte lungi ca s-ar putea sa te ranesti. Daca vrei sa ai parte de o masturbare,, care sa-ti place,, in primul rand asigura-te ca nu vei fi deranjata.Incuie-te in camera, trage jaluzelele si relaxeaza-te. Daca te masturbezi pentru prima oara n-ar fi rau sa te dezbraci(mai tarziu n-o s-o mai faci probabil). Maseaza-te cu crema sau ulei pe tot corpul, insistand pe sani.Vei oberva si iti vei da seama care iti sun zonele mai sensibile care iti provoaca placere.Sa fi cuminte
Nu vad unde e problema.Nu te obliga nimeni sa te masturbezi. Daca nu-ti place, nu o fa.Sunt multi oameni care nu fac asa ceva...
Tu nu te.ai masturbat niciodata?
Ba va.ti gasit astia destepti pe TPU care tot sa comenteze :,, eu la varsta ta ma jucam cu papusa,,,, esti plictisita,, si altele de genul, daca voi cand erati adolescenti nu va.ti masturbat pentru.ca asa erau vremurile nu inseamna ca noi acum nu o putem face.
Nu inteleg care e satisfactia de ati bate joc de cineva.care nu stie...de asta sa infiintat TPU nu pentru.astia ca voi care comenteaza gen :,, eu la varsta ta nu stiu ce faceam,, si sa rada de altii.Va credeti mai smecheri sau ce?
Parca pubertatea ar fi cv care doar 2 pers din 100 trec prin ea nu toate nu?
Vreti sa spuneti ca voi la varsta noastra nu va duceati in baie sa v.o analizati!
Nu inteleg care e prolema sa te masturbezi.E cv normal adolescentei sau cum voi nu v.ati masturbat niciodata? Hai ma ca sunteti de pe alta lume.
tu, daca vrei sa te masturbezi nu faci cv rau, sunt alte persoane care la 13 ani nu mai sunt virgine.A te masturbat nu e nimic rau, te ajuta sa iti cunost zonele intime si produce placere. daca te doare lubrifiaza zona si incearca dupa.
Vreti sa incercati? nu este nimic rau in asta doar trebuie sa fii atenta cum faci, este adevarat ca prima oara doare dar asta din cauza ca nu esti atenta la unele detali...nu pot spune pe site cum se face ca nu-i frumos dar cine vrea poate sa ia id ul meu si sa ma intrebe pe mess. LAUTARITV este id ul
Pune scuipat pe deget, umezește mult păsărica și fresco ușor într-un singur sens foarte fin și ai să vezi.
Eu daca am 12 ani sunt fata si vreau sa ma masturbez pentru prima data si nu stiu cum se face? ma ajutati-ma va rog
Daca vrei fac eu sex cu tine si sa vezi ca nu mai ai nevoi de masturbare:*
Daca vrei fac eu sex cu tine si sa vezi ca nu mai ai nevoi de masturbare:*
uite id de mess alomanpetrica@yahoo.ro
Dar daca ma masturbez cu un prieten da doar cu degetele are ceva? va rog mult ajutati-ma
La ceti trebuie aceasta?,, mai bine zii lu un cooleg sau prieten sa te ***** si totul va fi ok
Buna!
In primul rand, la varsta ta nu enormal ca nu ti-a venit menstruatia inca.
In al doilea rand, chiar daca nu ti-a venit ciclul (asa cum zici tu) iti pierzi virginitatea.Deci...stai maica cuminte! N-ai ce face?! Doamne fereste!
Cum sa te masturbezi:te intinzi pe pat dezcahizi picioarele te mangai la pasarica si iei o perna o bagi intre picioare strangi picioarele dar sa dai jos cahilotei ok sper ca te-am ajutat crede-ma ai sa simti ceva foarte tare care o sati placaça
ok pa te pup
Mihaela024 întreabă: