Stai linistita. Nu e nimic in neregula cu tine. Mie mi s-a intamplat tot la fel, mi-a venit prima oara in iulie la 11 ani, si de atunci mi-a mai venit abia in octombrie si de atunci mi-a venit regulat. Unei prietene i-a venit prima oara in clasa a5a si de atunci i-a mai venit abia in clasa a7a, menstra la icneput este foarte, foarte neregulata, insa pentru a te linisti vorbeste cu mama ta sa te duca ori la medicul de familie ori la un medic ginecolog.
Cred ca ar trebui sa te duci la un medic ginecolog. Poate fi si femeie daca iti este rusine. Si oricum daca mai esti virgina nici nu te v-a controla la...pentru ca nu are cum. In cel mai "rau" caz se poate uita doar.dar nu cred ca e cazul la tine. Probabil iti v-a da niste tablete sau ceva de genu. Bafta
Buna.Nu te speria! Asa e la icneput pana ti se reguleaza. Poate dura pana la 2 ani pana iti va veni normal.
Stai linistita:*
Pa, pa.
Nu e nimic in neregula cu tine, asa am patit si eu, iar la inceput menstruatia e dereglata. Daca esti nesigura poti consulta un ginecolog, dar nu-ti fa probleme ca o sa-ti vina.
Se mai intampla. Nu te panica. Poate sa nu-ti vina nici 2 luni. Si mie mi s-a intamplat. La inceput e asa da dupa devine regulat
Pai asa i s-a intamplat si lui o pr foarte buna de-a mea si asta nu prea e de bine ineamna ca ai probleme cu sanatatea ar trebui sa te duci la doctor funda?te roog