| catmiau22 a întrebat:

Sunt fată. Dacă mă masturbez cu degetul sau cu orice altceva mă dezvirginez?

11 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Prin practicarea tehnicilor de AUTOsatisfacere fiecare individ indiferent de sexul sau, incerca sa-ti provoace atat placere cat si satisfactie. Prin mastrubarea intravaginala indiferent cu ce este practicat, exista posibilitatea ca himenul sa sufere modificari ale formei si aspectului sau, adica sa se produca fenomenul denumit DEFLORARE insa acesta stare reprezinata cu totul altceva decat ceea ce este ''intiparit'' in mintea celor mai multi agarici big grin. Trebuie sa intelegi si sa constientizezi ceea ce reprezinta de fapt DEFLORAREA ''pasaricii'' dar si notiunea ori conceptul privind DEZVIRGINAREA femeii. Ca si concluzie finala trebuie sa stii ca procesul de AUTOdezvirginare este IMPOSIBIL sa se produca indiferent : CAT, CUM sau CU CE te-ai masturba intravaginal. Multa sanatate!

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

"acum o oră | catmiau22 a întrebat:

Am o întrebare foarte stânjenitoare, am 11 ani jumate si acum câteva săptămâni un tip m-a contactat pe Instagram. Am mai vorbit de atunci. El are 23 de ani. Într-o zi părinții mei m-au lăsat singură acasă iar el...".
Cu butelia de la aragaz ai incercat?

| Necunoscut112 a răspuns:

Virginitatea ti-o pierzi când faci sex real, cu un băiat/bărbat, dar himenul ti-l poţi rupe când te masturbezi, deoarece se afla la intrare in vagin.

| asdf2kpower a răspuns:

Dacă nu e pl unui om viu, tot virgină ești.

| ririsa a răspuns:

Daca iti introduci degetele in vagin sau alt obiect atunci sunt seanse mari sa te dezvirginezi

| Liviu a răspuns (pentru ririsa):

Hai sa nu dezinformam oameni.Dezvirginare include de cele mai multe ori o durere, si sangerare( Nu mereu, sunt de acord)Insa nu te poti dezvirgina fara sa simti(cel putin nu am auzit asta niciodata) Poate baga lejer degetul mijlociu pentru a isi satisface nevoia.

| ririsa a răspuns (pentru Liviu):

Asa e, dar din moment ce baga unul sigurat o sa incerce cu doua, si tot asa, nu zic ca e neaparat dar sunt seanse

| Liviu a răspuns (pentru ririsa):

Cate femei virgine ai auzit tu sa bage mai mult de 2? si alea nu intra detot.Eu cu cate femei am discutat, nici o virgina nu putea baga 2 degete adanc.Ci doar la inceput. Acum nu bag mana in foc, dar crede-ma nu am discutat doar cu o virgina. Ma opresc aici laughing Sunt prea multi minori

| VagnerLoveVL30 a răspuns:

Credeam ca doar baietii noi o. facem dar si fetele laughing)

| Alina33333333333333333333 a răspuns:

Atata timp cat e un deget, nu te dezvirginezi

Întrebări similare