anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt fata, îmi plac băieții, am, făcut dragoste și mi-a plăcut.
Faza e ca am ajuns să fiu atrasa de o colega mai în vârstă.
Din greșeală am început să o mângâi penspate să îi fac masaj când lucra la birou.
A, doua zi, m-a luat în brate. Știu ca gestul meu, l-a fazut ca prietenie, dar eu m-am existat maxim
Ce sa fac?

11 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Sa-i spui "draga mea, mie mi-ar placea sa-ti dau cateva limbi in pasarica...ce zici, mi-o dai?"winking

| darrio2007 a răspuns:

„Știu ca gestul meu, l-a fazut ca prietenie, dar eu m-am existat maxim
Ce sa fac? "
Să mai citesti o carte de gramatică.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Tu te ai excitat asa ai vrut sa spui? Sau tu ai existatlaughing vezi ca dezvolti atitudini si comportament deviant de lesbianism nu este ok. Sigur colega ta nu a stiut ca tu o vezi ca pe o femeie cu care ai face sex nu ca pe o colega care si a aratat recunostiinta pentru masaj te a imbratisat sigur i-a placut sa i faca cineva masaj o fi si ea obosită, ce varsta ai dar colega?

| RAY a răspuns:

Faceti dragoste impreuna, daca esti bisexuala accepta si mergi mai departe

| Violleta2022 a răspuns:

Nimic, sa te retragi ca risti sa fii data afara de la servici.

| mihai69 a răspuns:

Se pare că ești bisexuală.
Dacă i-a plăcut masajul, data viitoare atinge-i „din greșeală" o zonă erogenă și vezi cum reacționează.

| relian a răspuns:

Dar tu te-ai existat maxim, aia da. Dar ca idee cei aia "existat"? A exista, inseamna a fi, a exista.
Deci tea luat in brate si ai simtit ca traiesti sa inteleg laughing cand teo luat barbatu dormeai laughing insa femeia asta mai in varsta tea trezit dea binelea.
Acu depinde si ce scula are fiecare o fi femeia barbat, tu ce vrei sa fii fetita sau? laughing

| Mindfulness a răspuns:

Excitat nu existat! Fa ce simți fara nici un regret daca ești atrasă de ea.

| RAY a răspuns (pentru Mindfulness):

A prins existenta in acel moment -ce divin

| simplaexistenta a răspuns:

Ah, inteleg. Pana la acest moment important din viata tan nu existai.

| adam7 a răspuns:

Teoretic Faci ce vrei, vezi ce vrea și ea