anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt fata si am 16 ani. Si sunt foarte speriata sad Azi, prietenul meu a ejaculat, dar nu direct, avea chilotii pe el. Si m-a "udat" si pe mine. Si eu aveam chilotii pe mine. Cand am mers la baie am observat ca sunt uda. Dar nu era de la mine, era de la el. "Pata" era la aprox 1 cm deasupra clitorisului. Deci un pic cam departe de vagin. Sunt sanse sa fi ajuns sperma in vagin? Care sunt sansele sa fiu insarcinata? Please, HELP crying

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fata a spus clar ca are 16 ani.
Este doar ingrijorata... pur si simplu nu vrea sa " se trezeasca " cu un copil. Stai linistita ca nu ai nimic, nu esti insarcinata.

22 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai folosit periuta de dinti ca sa cureti pata?smug
Cred ca tripleti o sa airolling on the floor Nici sa nu-l mai saruti, ca mai scoti un copil din bikinirolling on the floor

| Cryzy a răspuns:

Nu cred ca a ajuns in vagin daca spui ca e la distanta asa mare. Dar nu pot sa te asigur...Mai bine iti iei un test de sarcina.

| Anca a răspuns:

Vai mi-e rau laughing) Eu cand aud de asa "probleme" ma si pufneste rasu! Sorry!
Cum frate sa ramaneti gravide asa?
Copii nu se fac asa usor! Nu cumva ramaneti gravide si facand sex cu gandul? laughing)

| tuska a răspuns:

Nu cred...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sigur ai 16 ani? Io îți dau vreo 12...
PieS: Ce rost are prima propoziție? Vârsta o puteam deduce și singuri (nu că ar conta în astfel de situații), iar sexul... să fim serioși, au băieții vagin?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu inteleg joaca asta cu chiloti, in chiloti, frecat, ejaculat, speriat, plans... rasuflat usurata! De ce nu va apucati de treaba la o varsta potrivita, cunoscand tot ce trebuie pentru a avea relatii sexuale, sa stiti sa va protejati etc. Chiar nu aveti minte si cateodata ramaneti gravide si nici nu ati simtit cum. Fetelor, lasati dorintele baietilor sa si le implineasca singuri, pana cand stiti ce faceti si stiti sa va protejati.

| clauclau_6191 a răspuns:

Aaaaaaaa, copilasi eu cand eram de varsta voastra nu stiam unde este mecu la unirii, ma jucam fata ascunselea, castelu, sotrunu, lapte gros, etc copilarie frumoasa laughing, mai bine intreab-o pe mama ta sa vezi ce-ti spune si ne spuni si noua, vorbim noi cu ea sa nu-ti faca nimic

| Babushka a răspuns:

Slabe sanse...

| Antonimu a răspuns:

Uitati cata intelingenta pe Doamna/Domnisoara Anca... in de Bufneste rasu', la ea se zice ca o Pufneste rasu'. Invata fatuco carte, dupa aia vino aici sa-ti dai cu parerea.

Si ca sa raspund la intrebare... Nu, nu vei ramane insarcinata, este aproape imposibil. happy

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu am auzit niciodata de o sarcina "prin chiloti", deci nu cred ca poti ramane insarcianta.

| radu75 a răspuns:

Vezi? E normal sa rada lumea, de ce nu mai asteptati voi un pic cu dragostea asta? Traitiva copilaria si dupa aia, sau banii aia cu care si cumpara el tigari(banuiesc ca fumeaza, ca asa-i mai cool, ca si cu sexul de fapt, esti cool daca o faci) nu-si cumpara el un pachet de prezervative, sa-si traga el unul pe cap cand mai faceti voi experimente din astea. Cat despre sarcina, stai linistita, mai trebuiesc indeplinite cateva conditii sa ramai gravida. Mare atentie pe viitor! Folositi prezervativul(cred ca asta va fi replica cu care-mi voi incheia postarile)!

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Am auzit multe, dar sa ramai gravida prin 2 chiloti, cred ca ai avea sanse la un premiu! Sa inteleg ca el era deasupra si de aia te-a udat si pe tine?! Voi n-ati auzit de Petting?! Aveti mare grija la igiena manuala si locala, si maturizati-va!

| clauclau_6191 a răspuns:

Alynu stiu
my frend cu ce esti u mai intelegent ca anca? eu sunt analfabet habar nu am cum se foloseste cratima, predicatu, subiectu, si toate chestiile in exprimare, am cuv putine, ai inteles ideea, care-i faza? ce te deranjeaza pe tine? esti mai sus ca cine u, macar sa ai u pe jumate din bani mei, ca in final asta conteaza, eu o sa am gagica aia buna si u aia cu ochelari ca de, u esti mai destept

| Anca a răspuns:

@clauclau, hai sa-l lasam pe Alynu stiu sa isi linga ranile laughing) E doar putin ofticat ca i-am citit postarile anterioare de cand era in perioada depresiilor si problemelor psihice ...si le-am "dezvelit" intrºun topic in care el vroia sa para o persoana puternica si cu picioarele pe pamant, aruncand cu pietre in stanga si-n treaba!

Mi se falfaie de frustrarile lui! Eu ma simt bine in pielea mea si cu cartea care o am. N-are el scoala care o am eu, dar il las sa isi faca iluzii si sa se viseze filozof!

| NedeaAndrei a răspuns:

Daca nu a fost contact sexual direct si zici ca avea chilotii pe el sunt sanse ZERO sa fi insarcinata.asta pentru ca spermatozoizii mor destul de repede si nu puteau sa ajunga in vagin daca "pata" era la 1 cm departare.asa ca stai linistitahappy :*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

100%. Si eu am ramas gravida in acest fel

| TIb a răspuns:

Da' ce faceati voi doar in chiloti, el langa tine ejaculan laughing

| ZuAgain a răspuns:

O. M. G ce faceati in chiloti? Macar daca o faceti facetio cum trebuie(hahahahahaha xD)
Normal ca nu.

| kidulinha a răspuns:

Clauclau, nu te-am intrebat ce faceai tu la varsta mea si nu simteam nevoia sa stiu. Aveam nevoie de un raspuns la intrebarea pe care am pus-o, adica intrebarile. Multumesc celor care au raspuns serios. Si celor care si-au batut joc, mai bine nu va oboseati.:*
A, si mama a zis ca nu prea are cum daca nu am facut sex. A zis ca daca nu-mi vine ciclul, sa-mi fac un test de sarcina. Si imi pare rau de voi daca sunteti batuti de parinti, mie nu mi-a facut nimic. Totul se rezolva prin "vorba buna". Unii nu stiu ce e aia. In fine. Merci:*

| PurpleLadybug a răspuns:

@andreiutz15: he hehee hee fratemeu te corectez: daca ajungin vagin spermatozoizii pot trai pana la 4 zile, deci e de ajuns doar sa ajunga o picatura de sperma in vagin.
@kidulinha: nu'ti fa griji nu cred ca estti insarcinata, dar ca sa te linistesti poti face oricand un test de sarcina, si sa-ti fie invatatura de mintelaughing
take carepeace sign

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Kidulinha da-mi urgent idul tau de mess pls pls pls

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tu faci sex cu mine