Sexul oral este ceva NORMAL intr-o relatie de INCREDERE, de lunga durata, plina de dragoste, fara secrete si etc etc - adica intr-o relatie minunata.
Daca bunicile sau mamele noastre cred ca e ceva scarbos - nu e scarbos trebuie doar sa existe IGIENA TOTALA.
injositor - daca si el face si tu faci, e doar pentru placere reciproca, ce e asa injositor? Il faci pe partener sa se simta bine si el te face pe tine?
Cam asa ceva functioneaza dragostea, RECIPROCITATE.
Nu trebuie sa stie nimeni ce faceti voi in pat, treaba voastra, va simtiti bine impreuna si atat, nu e problema nimanui.
Cam asta e parerea mea, astept si alte intrebari daca mai ai. Pana la urma e alegerea ta, dar depinde foarte tare de cat de bine va intelegeti voi.
Foarte ok si deloc umilitor! Nu ai de ce sa te simti intr-un anume fel, sexul oral e doar o varianta pentru iesire din rutina. Daca exista igiena totul o sa fie ok.
Parerea mea este ca e ceva injositor, acum poate vei spune ca sunt invechita dar asta e, tu dacavrei sa incerci, e doar problema ta
Pai daca tot o sa faci candva, de ce ai vrea sa iti strici surpriza? Daca iti place sa il stii fericit/satisfacut si nu iti e scarba, sansele sunt sa iti placa.
Fereste-te cat poti de explorarea acestei laturi...
Sexualitatea înainte de alcătuirea familiei este o adevărată „cutie a Pandorei". Este vital să nu se atenteze la drepturile şi,, liniştea" Familiei de mai târziu, a ei şi a ta! Distracţia este un viciu dificil de controlat? Dar costul ei nu este nici mai mult nici mai puţin decât... liniştea unor familii! şi sacrificiile uriaşe care se vor raporta la ele...
- La urma urmei, ce se va întâmpla într-o neprevăzută situaţie în care vă despărţiţi? Ce se va întâmpla mai târziu în familie, atunci când mentalitatea "unui spirit de aventură iresponsabil" va fi înlocuită cu raţiunea că relaţiile intime sunt lucruri care transformă psihicul şi impregnează o amprentă de neşters naturii umane. Relaţiile intime creează "link-uri" nedorite, ce se vor resimţi cel mai bine mai târziu, în familie, ca în oglindă de către celălalt partener... toată viaţa! Acest lucru va fi o adevărată "fractură" mai târziu, iar în acest sens statistica divorţurilor nu minte...
Spre deosebire de alte experienţe devenite amintiri, experienţele păcatului (în special când e vorba de o relaţie a trecutului) nu se uită niciodată (...), şi cu cât lovesc mai mult în normele morale, cu atât vor avea un efect mai copleşitor asupra respectului reciproc şi liniştii unei familii!
În mod aparent paradoxal dar logic, aceste experienţe-amintiri devin cu atât mai frustrante (substrat pentru gelozie) odată cu trecerea timpului, rămânând mai târziu întipărite în sufletul "celuilalt" partener (...), aşa cum într-o cameră, posterele ar deveni permanente!
Pai cum sa fie, daca e reciproc e super ok. Si e ok intr-o relatie, nu stiu simti ca cunosti mai bine partenerul si zonele lui intime. O sa vina de la sine tot ce trebuie sa faci, nu te ingrijora si fi relaxata. E ceea ce iti doresti din cate vad.
*Felys* as dori sa rectific putin raspunsul tau sau sa comentez referitor la el daca se poate spune asa. eu zic ca nu e deloc injostior pentru ca e vorba de partenerul tau! nu de un tip oarecare pe care il intalnesti cu o seara inainte si "sunteti impreuna" daca zicii ca aveti o relatie de mult timp, nu aveti rusine unul fata de celalalt, incercati. pentru ca incercarea moarte nu are! e firesc asa ceva intr-o relatie, asta doar daca ai incredere in partenerul tau si el in tine .
Elenaaaaaa întreabă:
linarkfts întreabă: