Sunt si oameni care apreciaza sufletul, dar daca sa slabesti o sa iti dea incredere in tine. merita sa incerci! Nu te teme sa le arati celorlalti cine esti cu adevarat!
Daca te consideri grasa, pune mana si slabeste! Oricum daca arati prea bine e posibil sa dai de obsedati sexuali si nu de iubiti cum doresti tu. Ciau
Buna!
Nu ai specificat de inaltime si ce greutate ai. In plus ai toata viata inainte, de ce te grabesti?
Pentru ca acum e timpul, nu la batranete.
Pai daca sigur ai suta de kile atunci ar fi indicat sa slabesti sau asteapta ca e cineva acolo si pentru tine (cea mai mare aberatie care am auzit-o) evident ca trebuie sa arati bine daca vrei sa ai parte de iubire.
Depinde si de fata! Oricum fetele acum puteti sa judecati baietii dar ei vor o femeie care stie sa te consoleze sa faca mancare ( cei adevarati nu pitigoii care vor doar o aventura de o noapte ) dar unii care sunt fotbalistii, fotomodeli sau un Justin Bieber de CANADA nu se poate vedea cu. nu vreau sa dau nume de vedete sa nu ma injurati pe aici ca sunt superficial. narcisist din astea. :-s Unii sa stiti ca nu se combina cu anumite fete deoarece au prietenii handicapati si fac misto la greuu! toti avem ! da desigur ca exista si deia cu mu*a care vor doar papusele si ei sunt 12 -14 ani = 67 kg ( credeti-ma am avut si colegi destia prin a 6 a :O ) dar sunt si deia frumosi care vor tot din astea! Eh aici si fetele dau dreptate. De exemplu un barbat adevarat e facut de toate si este cu o fata mai plinuta! Nah ca nu toti sunt dupa piz** suu. tate sau fund!
Acum mai de incurajare! Si da slabeste ca la nimeni nu le sta rau ( fetelor plinute ) fara 20 de kilograme in minus -.dar daca ai slabi pentru un baiat nu e un lucru prea bun ( romantic vreo 3 4 grame ). Noroc!
De ce te consideri urata? Pentru ca ai kg alea in plus?
Am vazut multe fete plinute care au trasaturi mult mai frumoase decat multe fete slabe Si in plus am vazut si multe fete care mie mi se par mai uratele cu baieti foarte simpatici, chestia e ca ele aveau incredere in ele si nu aveau complexe (desi nu erau nici pe departe perfecte).
Ti-am zis, daca vrei sa slabesti fa-o pentru TINE, ia-o incet (nu te astepta sa slabesti 20 de kg in cateva luni) si cu vointa si determinare o sa vezi ca reusesti.
Da depinde mult si de fete. Am stat in camin de studenti 5 ani de zile, am vazut destule...Multe fete care se cred reginele frumusetii si care au niste fize in cap de nici nu le ajungi cu prajina la nas in comunitate sunt niste scarboase (de exemplu nu respecta igiena minima indiferent daca e vorba de dususi sau wc). Si sa nu-mi spuna domnu EnvyU ca si-ar dori o iubita care e frumoasa la corp dar care nu stie sa traga apa la toaleta de exemplu...
Ceea ce incerc sa spun e ca slab nu inseamna intotdeauna mai bun. Si altceva e ca daca esti mai plinut nu insemna ca nu ai grija de tine si esti o balena cum comenteaza unii.
Eu o indemn pe fata sa slabeasca dar pentru sanatatea si pentru increderea ei in sine si nu pentru ca anumiti indivizi te catalogheaza drept urata pentru kg in plus.
Ai dreptate frate. Cunosc multe fete si multi baieti care sunt asa, dar mai grav e la o fata finuta(si aici ma refer sa fie slabuta picioare maini fata. etc etc ), draguta, parfumata gatita. si jegu sub ungii de 1 kg. Eu ca baiat ca totusi sunt frumos si nu sunt narcisist sa zic mama cate gagici am avut sa moara "Franta" imi place o fata simpla, caci stii si tu simplitatea e cel mai greu lucru . Daca vrei sa ma crezi am fost si cu fete plinute dar sub 65 kg ( lol ). Acum poate imi dai dreptate dar nu pot fi cu o fata de 80 de kg 85 si eu sa am 60 de kg.
Esti atat de plinuta cat sa fie grasimea principalul impediment din cauza caruia tu nu iti gasesti un iubit?
Ca sa te simti tu in regula, aranjeaza-te, poarta haine care sa iti vina bine (Daca esti plinuta,incearca sa mergi la aerobic, sala, fitness, sa iti faci un meniu usor ca sa poti da cateva kg jos), machiaza-te, si nu lasa complexul asta legat de greutatea in plus sa te stapaneasca. Oricine in lumea asta isi are perechea, vei afla si tu la momentul potrivit care va fi perechea ta, si sunt sigura ca te va placea si fara alea 20 de kg in minus. Pa pa!
Esti inca tanara nu e nevoie neaparat sa slabesti. fiecare e frumos in felul lui. sunt sigur ca vei gasi pe cineva care sa te iubeasca si sa te respecte.
Depinde cate kg ai... ori cum nu greutatea conteaza cand iubesti si esti iubita.
Cat despre 19 ani si nici un iubit. nu pot sa zic ca e tocmai inregula.
Eu iti dau un sfat. daca esti mai plinuta si vrei sa atragi privirile baietilor mergi la o sala de fitness si fa-ti corpul pe care ti l-ai dorit din totdeauna!
Inainte sa incepi o relatie ar trebui sa lucrezi la stima de sine. Daca acolo o sa fie totul ok o sa iti gasesti pe cineva indiferent de nr de kg pe care il ai.
e ok daca vrei sa slabesti, dar fa-o pentru tine, cine te iubeste o face oricum ai fi si oricate kg ai avea.
Si eu am multe, foarte multe kg in plus si am o relatie de 3 ani! nu a contat cate kg aveam atunci si nici cate am adaugat intre timp, ne iubim si punct indiferent de cum aratam.
Kg nu ne definesc ca persoane. Bafta!
Tu ai nume de mancare la nick'name.
http://www.google.com/......tp?/imgres
Scumpa mea daca tu vrei sa slabesti, sa o faci pentru tine si nu pentru un iubit. Daca un baiat te place si te vrea doar pentru ca arati bine sau esti slaba atunci e un superficial si nu merita nici sa te uiti la el... Am intalnit multi care vor fete superbe si fac misto de cele mai plinute sau cu ceva defecte (dupa parerea lor) dar care nu sunt in stare sa se uite in oglinda si sa vada cat de urati si prosti sunt
Asa ca daca tu te-ai simti mai bine fara alea 20 de kg si ai avea mai multa incredere in tine atunci slabeste, dar daca faci asta pentru ca un baiat stupid sa te bage in seama mai bine stai cuminte.
Un baiat adevarat nu judeca o fata numai dupa cum arata ci incearca sa vada si mai incolo de aparente.
Daca tu crezi ca iubirea consta in frumusete fizica te inseli! Conmsta in frumusete, insa in cea interioara! Daca un baiat te ''ia'' pentru ca esti frumoasa si ai formele bine facute, fii sigura ca nu te iubeste! De ce?! Pentru ca formele unei femei sunt slabiciunile tuturor barbatilor!
Incearca sa faci o mica schimbare in comportamentul tau, poate asa vei gasi un baiat bun!
La multi ani!
Daca tu consideri ca ai cateva kg in plus atunci poate ca trebuie sa le faci sa dispara. Nu stiu daca 20 pentru ca si cu 5 kg se vad imbunatatiri. Nu e bun principiul "cineva si pentru tine". Da, e adevarat, probabil ca vei avea o gramada de iubiti indiferent cum arati. Dar de ce sa te aleaga ei dintr-o multime in loc sa ii alegi tu? Daca mergi pe strada si te vede un baiat frumos va fi nevoie de o momeala sa-l atragi, sa fii cat mai atragatoare incat sa-i starnesti interesul initial. N-o sa-ti vada personalitatea ta superba sau inteligenta.
In cazul in care nu esti indrazneata ar trebui sa schimbi si lucrul acesta.
Nu e cazul sa slabesti pentru cineva anume, daca o faci, fa-o pentru tine, pentru sanatatea ta.sunt baieti carora le plac fetele mai plinute, serios, si sunt destui!
Deja imi imaginez ce forme ai nebunu 400x200x400 eu zic sa te transezi si garantez ca o sa te placa baieti pe bucati
te-am pupat pe sunculita. funda
Noi de pe TPU nu te cunoastem sa stim cum arati ca sa iti spunem exact. Insa,secretul e "FUND, SANI" pe scurt corpul. Insa nici fata sa nu fie oribila, sa mai bagi un fard ceva. Incearca un nou look, tunde-te scurt Vei avea multi prieteni, daca stii sa te "renasti".
Mult succes.
Exista o rusoaica de 30-34 de ani nu mai sunt sigur si are 26 de kilograme, nu ar trebui sa slabesti doar nu ai 80 de kilograme daca ai 60-62 e chiar bine
Poate are chiar mai multe de 80
Doamne. nu este mare lucru. cunosc si femei care nu s-au casatorit niciodata. Tu ai 19 ani esti in floarea varstei stai calma nu slabi cine te place te place asa plus ca daca slabesti sa nu ai probleme de sanatate mai incolo.
funda?
Am citit raspunsurile de mai jos si da-mi voie sa spun ceva pentru unii care au raspuns si mai exact pentru cei care cred ca o fata frumoasa e una care arata a fotomodel s care jignesc fara sa se gandeasca: "Fratilor, daca vret o papusa, cumparati-o". Si in legatura cu intrebarea ta, nici eu nu am corp de fotomodel dar asta nu m-a impiedicat sa am iubit. E adevarat ca majoritatea baietilor judeca dupa aparente dar asta nu inseamna ca nu pot fi doar amici cu fete care nu arata cine stie ce. Eu intotdeauna, inainte sa fiu impreuna cu un tip, incerc sa petrec ceva timp cu el, sa il fac sa-mi vada sufletul si nu doar kg in plus. Nici un baiat nu vrea sa isi auda pretenii cum comenteaza de iubita lui dar nici sa se afiseze in public cu o fata care are o mie de complexe. Ai incredere in tine. Sunt sigura ca ai foarte multe calitati si trasaturi frumoase chiar daca ai cateva kg in plus. Inca exista baieti care stiu sa aprecieze sufletul unei persoane. Eu sunt ca tine dar niciodata nu m-am gandit sa slabesc doar pentru a avea iubit. Daca am slabit am facut-o ca sa ma simt mai sanatoasa si sa am mai mult chef de viata. Nici pe mine nu au sarit baietii dar am 17 ani si am avut cateva relatii. Baietii in general de la "papusi" vor o noapte. Pentru ceva serios, in schimb, cauta fete cu suflet bun. Mult succes. Si nu uita. Esti frumoasa exact asa cum esti
Ai incredere in tine si totul va fi bine. o sa vezi multe schimbari acum in facultate(asta daca ai luat bacul )
anonim_4396 întreabă: