Ai incredere in tine si totul va fi bine. o sa vezi multe schimbari acum in facultate(asta daca ai luat bacul )
Esti inca tanara nu e nevoie neaparat sa slabesti. fiecare e frumos in felul lui. sunt sigur ca vei gasi pe cineva care sa te iubeasca si sa te respecte.
Am citit raspunsurile de mai jos si da-mi voie sa spun ceva pentru unii care au raspuns si mai exact pentru cei care cred ca o fata frumoasa e una care arata a fotomodel s care jignesc fara sa se gandeasca: "Fratilor, daca vret o papusa, cumparati-o". Si in legatura cu intrebarea ta, nici eu nu am corp de fotomodel dar asta nu m-a impiedicat sa am iubit. E adevarat ca majoritatea baietilor judeca dupa aparente dar asta nu inseamna ca nu pot fi doar amici cu fete care nu arata cine stie ce. Eu intotdeauna, inainte sa fiu impreuna cu un tip, incerc sa petrec ceva timp cu el, sa il fac sa-mi vada sufletul si nu doar kg in plus. Nici un baiat nu vrea sa isi auda pretenii cum comenteaza de iubita lui dar nici sa se afiseze in public cu o fata care are o mie de complexe. Ai incredere in tine. Sunt sigura ca ai foarte multe calitati si trasaturi frumoase chiar daca ai cateva kg in plus. Inca exista baieti care stiu sa aprecieze sufletul unei persoane. Eu sunt ca tine dar niciodata nu m-am gandit sa slabesc doar pentru a avea iubit. Daca am slabit am facut-o ca sa ma simt mai sanatoasa si sa am mai mult chef de viata. Nici pe mine nu au sarit baietii dar am 17 ani si am avut cateva relatii. Baietii in general de la "papusi" vor o noapte. Pentru ceva serios, in schimb, cauta fete cu suflet bun. Mult succes. Si nu uita. Esti frumoasa exact asa cum esti
Daca te consideri grasa, pune mana si slabeste! Oricum daca arati prea bine e posibil sa dai de obsedati sexuali si nu de iubiti cum doresti tu. Ciau
Nu e cazul sa slabesti pentru cineva anume, daca o faci, fa-o pentru tine, pentru sanatatea ta.sunt baieti carora le plac fetele mai plinute, serios, si sunt destui!
Tu ai nume de mancare la nick'name.
http://www.google.com/......tp?/imgres
Daca tu crezi ca iubirea consta in frumusete fizica te inseli! Conmsta in frumusete, insa in cea interioara! Daca un baiat te ''ia'' pentru ca esti frumoasa si ai formele bine facute, fii sigura ca nu te iubeste! De ce?! Pentru ca formele unei femei sunt slabiciunile tuturor barbatilor!
Incearca sa faci o mica schimbare in comportamentul tau, poate asa vei gasi un baiat bun!
La multi ani!
Deja imi imaginez ce forme ai nebunu 400x200x400 eu zic sa te transezi si garantez ca o sa te placa baieti pe bucati
te-am pupat pe sunculita. funda
Ai dreptate frate. Cunosc multe fete si multi baieti care sunt asa, dar mai grav e la o fata finuta(si aici ma refer sa fie slabuta picioare maini fata. etc etc ), draguta, parfumata gatita. si jegu sub ungii de 1 kg. Eu ca baiat ca totusi sunt frumos si nu sunt narcisist sa zic mama cate gagici am avut sa moara "Franta" imi place o fata simpla, caci stii si tu simplitatea e cel mai greu lucru . Daca vrei sa ma crezi am fost si cu fete plinute dar sub 65 kg ( lol ). Acum poate imi dai dreptate dar nu pot fi cu o fata de 80 de kg 85 si eu sa am 60 de kg.
anonim_4396 întreabă: