| JustSmile_8808 a întrebat:

Sunt fata si sunt mai grasuta mia plaqt de multi baieti dar mau respins uni miau zis ca n-au chef de relatii in perioada aia sau alte chestii dar mereu o prietena reuseste sa ii cucereasca... am nevoie de un sfat oare din cauza ca sunt mai grasa si ea este mai slaba.
please o parere de baiat... nu pot sa zic am sani si din contra sunt mari nu sunt urata dar sunt mai grasa...

Răspuns Câştigător
| Ririru a răspuns:

Stiu ca e dureros. Dar lasa!
cine te place, te place asa cum esti. tu fi draguta, amabila si[cel mai importanta] foarte amuzant. O sa reusesti si tu.
Mult noroc >big grin

9 răspunsuri:
| diiiiiannnnaa a răspuns:

Si eu la 13 ani eram respinsa de maj baietilor doar pentru ca eram mai grasutsa, dar cu timpul vei creste si te vei inalta si vei arata bine :p si atunci le vei da peste nas la toti happy eu asa am facut! big hug Te pup si ai grija de tine.

| danco a răspuns:

Da, cam ala e motivul. Ce daca ai sani mari, cine ti-a spus ca sanii mari plac baietilor? Conteaza forma lor in primul rand. Si oricum nu insemna ca daca ai sani ai totul. Conteaza enorm, mai ales pentru. baietii de calitate, nu vorbesc aici de cocalari, felul in care te exprimi in public si in particular, cultura ta personala, modul in care scrii (de exemplu tu scrii ca ultimul analfabet, cred ca si un gunoier stie mai multe). Tu scrii plaqt (?), mau (?), uni (?), miau (esti pisica?), Ce sa mai zi de punctuatie?

| SarcasticEnchanter a răspuns:

Pentru cuceriri si intentii 'rele' e nevoie de dotare ca lumea si de artilerie grea. laughing Deci daca vrei sa cuceresti prin 'forta' cam asta ar fi necesar.
Daca umbli cu ganduri 'curate' si intentii bune ai sa observi ca toate acele lucruri sunt ne-necesare (mai mult de atat, ele pot sa tradeze acele intentii 'rele').
Intrebarea mea este: tu ce vrei de fapt? La cum pui problema dai impresia ca vrei sa cuceresti...hee hee In cazul asta eu zic sa mai astepti si eventual sa te pregatesti de 'lupta'. big grin

| valsulnorilor a răspuns:

Ai 13 ani? Ai tot timpul din lume sa fii agatata.Mai multa incredere in tine este cam tot ce iti trebuie.Crezi ca alea slabe nu detin acelasi atu ca si tine? Probabil ca stii la ce ma refer.Incredere si muult succes!

| everyyoueveryme a răspuns:

Sa stii ca oricat ar vorbii baietii despre sani, fund etc, pana la urma tot o sa se indragosteasca de personalitatea unei fete, una originala si pe care o are doar ea.Pana la urma asta conteaza, nu?happy

| JustSmile_8808 explică:

Id meu e andre_dulcika happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pfff pai nu neaparat ca esti grasa ci e vorba despre frumusete. daca esti cea din poza iti pot spune ca corpul arata destul de bine si normal. dar cel mai mul tr sa lucrezi la fata. nu pre a ai fata ok.

si oricum din cate stiu eu ori ce iti doresti nu o sa se indeplineasca, asa ca ai rabdare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia id meu sa vorbim spaniolu_21

| pierdut a răspuns:

Pai.eu sunt baiat si parerea mea este ca cine te place te place asa cum esti :d sti mai mult conteaza caracterul si sufletul omolui nu cantitatea care o are.winking esti simpatik :* da`mi si mie id-ul tau si poate mai vb :*