Nu stiu si nu-mi pasa. Eu ma iubesc pe mine, nu am nevoie de un eu de rezerva, doar unul imi ajunge
Gen rahatul de friendzone aka 'prieteni dragi'? No mersi. Eu despre aceste 'femei' nu am nicio parere.
La fel si in cazul barbatilor.
Eu personal cand iubesc, iubesc o singura persoana si ATAT! Nu am nevoie de altii de rezerva.
Asa este. E un regret atunci cand nu stii sa apreciezi o fiinta speciala, careia i-ai dat cu piciorul. Alta nu mai gasesti. Doar profitoare.
Si da, atata timp cat sunt iubita iubesc la randul meu. Sunt fericita alaturi de persoana iubita si nu l-as schimba pentru nimic si nimeni. Il iubesc, ma iubeste si asta e tot ce conteaza.
Nu sunt asa barbati. Un barbat adevarat are doar o iubita careia ii acorda toata atentia si nu mai are nevoie de rezerve.
Mai sant si barbati care are rezerve, dar femeile sant intodeauna pe primul loc.
Femeile alea pentru mine nu se numesc femei, ci niste cuπ√e pe scurt. Si barbati si femei sunt cu rezervele pe caiet, zici ca au echipa de fotbal cu titulari si rezerve.
Eu traiesc cu gandul ca doar o femeie este buna pentru mine, si mi-e frica sa nu o pierd, dar sunt mai timid de fel(am fost, dar m-am ameliorat putin…dar tot mai sunt putin). Nici nu pot sa gandesc cu as putea sa imi las prietena/iubita/sotia pentru alta. Daca nu o mai iubesti incerci sa i-o spui usor, nu direct, ca sa nu o ranesti.