Eu am fost jignita si cand am raspuns frumos si am refuzat sa ies cu ei, mi s-au facut niste faze foarte ilogice si aiurea asa ca nu dau doi bani pe cf-ul lor, nici seen nu mai dau si pe strada umblu cu castile pe minim sa aud ce zic dar sa ii ignor, nimeni nu iese din casa cu scopul de a fi hartuita. Nu datorez nimanui timpul meu si nu cred ca astia care abordeaza asa sunt sanatosi la cap
Exact. Si cand raspunzi si refuzi risti sa fii injurata.Deci mai bine sa eviti astfel de interactiuni cu totul, nu are nimeni nevoie de asa ceva sa-ti strice ziua.
Vouă va este scârba de toți care vor să filtre cu voi dar nu sunteti atrase de ei fizic, ca si metoo, nu ca voi nu ati vrea atenție dar doar de la aia bogați sau frumoși, populari
Pentru ca mai niciodata aceste abordari n-au venit cand individul era singur, ci intr-un grup.Asa ca in mod evident, scopul era sa faca misto, sa accepte o provocare.Sau poate voia domnul se dea el nu stiu cum in fata prietenilor, astfel ca eu sa ma simt intimidata prin prisma 1 vs. mai multi, si poate sa sa cedez, sa intru in vorba, ca apoi sa moara toti de ras, etc deci nimic serios.
As zice ca si tu denoti narcism prin siguranta maxima cu care arunci etichete in acest caz. Cred ca sunt capabila in atatia ani sa citesc un om. Zilele trecute, un baiat dintr-un grup de pustani de liceu, iesiti de la antrenament, m-a intrebat in timp ce mergeam,, Unde e sediul politiei?''. Apoi cand i-am ignorat au inceput sa rada. O fi diferenta de vreo 13 ani, sau poate cine stie, poate ai dreptate si mi-am ratat dragostea vietii. NOT. Iar sediul politiei era in celalalt capat de oras, la 40 min distanta de mers pe jos, plus ca exista google maps.Nu am avut niciodata o interactiune ok pe strada si daca te-ai pune in locul unei fete/femei poate n-ai mai gandi asa. Sunt anumite semne subtile care iti spun destul de bine cand cineva e sincer sau cand face misto. Daca un tip moare dupa tine, e de bun simt sa incetineasca ritmul, te abordeze cand grupul avanseaza in fata, nu in timp ce toti (in acest caz 8 persoane) se uita ca la spectacol la cativa cm distanta.Nu cunosc pe nimeni sa-si fi cunoscut jumatatea pe strada, asa ca bad luck.
1. Femeilor le place sa fie abordate pe strada. Nu le place insa, sa fie abordate de urati, balbaiti, speriati, etc.
2. Nu raspund la intrebarile "buna, ce faci" pentru ca cei care le dau sunt urati.
Imi pare rau ca iti distrug visele, dar asta e adevarul, recunoscut si de femeile care nu se mint singure.
Acum, daca vrei neaparat, motivul pentru care o femeie nu ar raspunde la "buna, ce faci" decat daca ai arata foarte bine, e ca cei care nu sunt 10 la fizic au mai mult de muncit. Cand primesti mesaje cu "hei/buna" mereu, ii pui pe toti in aceeasi categorie, mai ales daca nu se remarca prin fizic. Nu zic ca nu poti sa agati una fiind urat, zic ca nu o poti agata cu mesaje basic.
Daca esti de 10 la fizic poti fi de 5 la caracter, media e 7.5
Daca esti la 5 la fizic, trebuie sa fii de 10 la caracter pentru aceeasi medie. Easy
Pentru ca cei care incearca asa nu le merita, nu prea au ce sa le ofere.
Daca e un tip foarte ok nu mai sunt chiar asa deranjate.