Da, cand vor si au interesul da, este o arama dobandita adaptata la fraierii de barbati care pun botul. Nu toate pot faca teatru, dar majoritatea la nevoie pot.
Ca daca nu tinea, talentul ala era inutil si deci nu se dezvolta.
Pai si invers, si barbatii fac la fel daca e cazul. In momentul in care nu placi pe celalalt si stai din alt motiv, joaca teatru, ca altfel nu poate sta cu acela.
Pana la urma joaca oricum si barbat si femeie! Ca si daca te place f tare, cu tine se poarta f frumos desi ea poate cu ceilalti e foarte rea, adica aia e ea in realitate, poate juca si de dragul tau, mare atentie.
DAR, cand se duce iubirea, ai pus-o.
Sa iti dau un exemplu, o tipa te place f tare dar e f rea cu altii, te duci la ea acasa stai la ea si ai inchiriat ap tau.
Cand trece iubirea zice "iesi afara, nu ma int unde te duci". Nu o int ca nu poti da chiriasu afara in 2 zile, ci in 30 poate. A jucat teatru, a fost alta decat este de fapt.
Dace te place tare si este om zice:
"Lasa, stai aici si vedem noi ce facem, nu pot sa te las pe strazi, nu are nici o treaba ca nu ne mai iubim, suntem oameni, stai pana iese chiriasul si aia e". E, asta nu a jucat teatru!
Salut! Nu toate, este cam cea mai mare prostie sa catalogam toate femeile ca fiind intr-un anume fel.
De acord
De aia am zis majoritatea, ca multe nu au felul sa poata juca roluri si sunt foarte okey.
Si barbatii sunt si ei la fel, nu e nici o diferenta pana la urma, cand au si ei interes altul decat persoana in cauza, la fel pot juca teatru.
Normal, am zis si eu, nu toate sunt intr-un fel.
beausingurlamasamea întreabă: