| Maui a întrebat:

Sunt femeile mai greu de cucerit decat barbatii, sau mi se pare mie?

Răspuns Câştigător
| Dumnezău a răspuns:

Trebuie sa trasam distante, uneori bazate pe tipologii.

Multe fete in ziua de azi-subliniem, fete, ca o femeie are mai mult creier-se indreapta catre asa-numitii douchebags. Daca ai auzit vreodata de swag, e excelent.Nu stiu care este traducerea univoca in romana, dar swag-ul e, in mare masura, atitudinea aia de bad boy de guma, ceva in genul pseudo-gangster.Multe reprezentate ale acestei categorii de fete nu gandesc.Deloc.Si de aceea, truismul "Cin' se-aseamana se aduna" aici chiar isi are locul.Acest tip de fete,si uneori femei(pe cele sapte iaduri de ce asemenea creaturi?!) pot fi cucerite doar prin swag si sub-atitudinile aferente,nu le trebuie mult sa fie cucerite,trebuie doar sa se simta protejate oarecum de companionul douchebag, au nevoie sa fie supraapreciate de douchebag, mai merge si cate-o dulcegarie vomitiva pe ici-pe colo, dar dulcegarii vulgare, sa fim bine intelesi.Gretoase aceste fete/femei.Reprezinta cam 7/10 fete(depinde si de varsta, la sub 15 cam toate cauta douchebagi,care sa nu lase aceasta aparenta, dar se pacalesc singure, bietele domnite), si 0, 25/10 femei.

Exista femeia media, arhetip.Aceasta predomina, cam 6/10, de ce nu chiar 6, 5/10 femei se lasa cucerite pe urmatorul algoritm.Trebuie sa arate mediu de bine, pentru a le capata increderea. Daca arata prea bine, si e impanzit de six-pack, si prezinta acel tip de caracter care face fomeile sa roiasca in jurul tau, femeia medie isi va privi cu susceptibilitate si chiorsa partenerul.Acest tip de femeie se multumeste si cu barbatul mediu spre bine-cizelat fizic, pentru ca stie ca daca se intinde prea mult, e riscul sa dea in alta categorie despre care vorbim mai tarziu, si sa ajunga o frustrata cu accente de misandrism.Pe langa fizicul putin peste mediu,aceasta femeie are nevoie de confort financiar,si spiritual,intr-o mare spre foarte masura,adica poate fi cucerita,de un barbat care sa arate mediu de bine,care sa fie grijuliu,cu o situatie financiara bunicica,dar nici exuberanta, care sa le asculte(ti-ai gasit!) si sa se comporte din cand in cand ca cel mai bun prieten pentru ele, si sa existe o chimie intre ei, bazata uneori nu doar pe interese, ci si pe gandire comuna.

Umectata.Pe asta o impresionezi daca esti sensibil, si baietel profund, melancolic.Ea are nevoie de acest confort artistico-hipsteresc, si cade lata ca scotianul dupa un butoi de bere.Reprezinta cam 1/10 din femei, si 2/10 din fete.Ele se simt atrase de sensibilitatea exagerata,efeminare si cvasi-profunzime, din nevoia de a se simti intelectuale, sau profunde prin asociere.Da, sunt hipsterite de multe ori.Da, le-as scapa accidental si subit o nicovala pe cap.

Irealista.Asta e pe sistemul Queen, I want it all, and I want it now.Pacat ca nu gaseste.Pe asta o cuceresti cu:
-un Lamborghini Aventador
-corpul lui Brad Pitt
-sarmul lui Cassanova
-o chimie intre tine si ea,asemanatoare cu cea dintre cele mai bune prietene, care e utopica
-grija exagerata; hai, las-o in sange, ca doar n-o fi muierea ou de cristal!

Barbatii...ei, si aici avem categorii.Superficialii,realistii,si high-hoperii.Personal,cred ca ma numar intre high-hoperi.

Superficialul: "Îngâââ,femeia trebuie sa fie buna si sa aiba tatele mari,si sa bea bere cu mine!"

Realistul: "Femeia,pentru a ma baga in boala,trebuie sa fie un amestec de frumusete,inteligenta,relationare minima cu propriul caracter,intelegere,si toleranta."

High-hoperul: "Femeia trebuie sa fie ingenioasa si complexa pentru a ma cuceri,este nevoie de frumusete naturala,o inteligenta debordanta,similara cu a mea(da,high hoperii sunt de multe ori,baieti fini,cel putin la nivel mental),cu o cultura vasta,cu gusturi placute,cu un comportament rational, care sa nu dea in isterii si divagatii feminaziste-misandre, sa se comporte logic intr-o relatie, sa inteleaga nevoile mele, in aceeasi masura in care vrea ca eu sa ii inteleg nevoile ei.Atunci,pot spune ca femeia ma cucereste."

Concluzie: Da,voi, fomeile, sunteti al dracu de greu de multumit, mai ales ca nu am cuprins toate subcaracterele, ca ma prinde ora 1 asa, si am loc de epopei sociologice si in Word.Si unii barbati au nevoie de complexitate,dar femeile dorite de acestia nu prea mai au nevoie sa se ajusteze,femeia mereu va gasi un cusur la barbati,si va cauta sa ii modeleze dupa modelul ei ideal, care nu-i nici Apollo, nici Adonis, nici Pitt, nici Ryan Gosling.Modelul de perfectiune intrupata in barbat la femeie,se modifica (,) constant,desi poti s-o cuceresti in foarte mare masura,niciodata n-o vei putea face in totalitate,femeia simte ca nu exista limite,da' de fapt,exista, iar ea, daca n-ar tot incerca sa le treaca atat de incapatanat, tare-mi zice spiritul meu de observatie ca ar fi mai putini misogini.

P.S: Da, cunosc muierile si comportmantele lor mai ceva ca Radu Tudoran si Doctor Love la un loc.

95 răspunsuri:
| Darcos a răspuns:

Logic ca da happy...Dar nu intotdeauna-Cuvantul c...

| Alexandru_Dinca_1998 a răspuns:

Da, sunt mai greu de cucerit

| NOBODY a răspuns:

Ai încercat să cucereşti şi femei şi bărbaţi?
o_O

| ImOnMyOwnWay a răspuns (pentru IMC90):

Se saruta chiar in fata noastra. tongue

| Dumnezău a răspuns (pentru Maui):

Insa swag-ul nu se poate ridica la nivelul clasei masculine.In plus,daca dai un search doar dupa cuvantul swag, o sa il vezi in general, afisat de douchebags sau ceea ce americanii numesc fake-ass-gangsta, un fel de cocalar, doar ca american.S-a cam pierdut pe drum intelesul sintagmei.

Întrebări similare