| RAY a întrebat:

Sunt femeile masochiste emotional?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Femeile Ar fi "masochiste emotional" sa se puna cu un barbat intr-o relatie care vorbeste incontinuu de ele si pune intrebari penibile, decât sa-si faca o viata calumea.
Incât sa fie preselectiv, orice barbat poate deveni preselectiv atât timp cat devine o versiune mai buna a sa.

Adevaratii "bad boys" sunt aia care se plang incontinuu si rãmân la fel, fug de ei ca de cineva cu leprã.
Adevarii "good guys" sunt cei cu principii, cu o viata activa si care aratã asta prin felul cum se comporta si vor sã faca parte din viata lor.

11 răspunsuri:
| Inna001 a răspuns:

Da, suntem

| RoCkKiD a răspuns:

Nu, dar pot vedea de unde vine ideea.

Spre deosebire de noi atasamentul lor este mai scazut la inceputul relatiei si creste pe parcurs (in timp ce la noi scade comparativ cu inceputul relatiei) deci le este mai greu sa renunte la relatie.
Pe langa asta mai ai si conditionari sociale, in Romania femeile sunt dependente finaciar de soti mai ales daca au copii ca ne ii poti creste la noi, familiile le forteaza de multe ori sa ramana si in relatii abuzive etc.

Nu e asa simpla povestea.

| RAY explică (pentru RoCkKiD):

Https://thoughtcatalog.com/......lable-men/

stiu asta, este greu de inteles femeile

| Bratu_Andrew_2000 a răspuns:

Sadice poate. Unele dintre ele cel putin, ca nu e bine sa generalizăm. Unele fete ranesc numai ca sa domine ele. Sa fie ele cele care distrug si care au puterea.

Spune-mi si mie, daca e posibil asa ceva. O fata dupa despartire mi-a facut viata cosmar, m-a ranit in orice fel posibil stiind cat o iubesc, mi-a trimis mesaje cat de bine se simte cu actualul ei iubit numai ca sa ma faca gelos si s-a comportat cu mine ca si cu ultimul gunoi si eu tot i-am fost alaturi la greu cand am simtit ca are nevoie de un prieten. Am iertat-o de mai multe ori decat pot număra si chiar i-am salvat viata de la sinucidere. Am gonit ca nebunul cu peste o suta la ora pe oras ca sa o salvez... Iti dai seama cum a fost pentru mine, sa o consolez, să-i spun ca totul va fi bine si sa o mângâi, cand motivul ei de supărare era alt băiat? Cum a fost pentru mine cata vreme mie imi era dor de ea? Dupa ce ea zisese cat tine la actualul ei si cat de bun e fata de mine...
După toate astea, cand am avut si eu nevoie de putin ajutor, doar pe cineva cu care sa vorbesc, m-a refuzat. După ce ea cu gura ei zisese cat apreciaza tot ce am facut si ca de acum încolo imi va fi alaturi orice ar fi. Ea imi facuse promisiunea aia iar cand nu s-a ținut de ea, m-am supărat. Asta a avut ca rezultat tot ea sa sara in sus. M-a tratat ca pe un gunoi si apoi a dispărut. Nu a mai raspuns la nimic. După tot ce se întâmplase...

Am scris raspunsul asta foarte aiurea. Prost formulat, nu am putut să mă exprim calimera si sunt sigur ca am si o gramada de greseli gramaticale, însă am scris la nervi. Sper sa se inteleaga ceva din el.

In concluzie, nu stiu cat de masochiste sunt, dar sadice unele dintre ele sunt. Fără îndoială.

| Plato a răspuns:

Imi place sa separ femeile de panarame.
Daca te referi la alea ce saliveaza după badboy, dupa ochi vineti si înjurături armonioase, alea sunt panarame, nu femei.

Femeile nu sunt "masochiste emotional".

| Hammurabi a răspuns (pentru Bratu_Andrew_2000):

Sorry man că-ți spun asta.
Dar sunt sadice doar când au "material de lucru".
E ca o invitație la dans. Se întâmplă când dă peste un băiat finuț și sensibil ca tine, care continuă să o iubescă și să-i pese de ea și după despărțire.
Mie nu mi s-a întâmplat niciodată. De ce?
Pentru că despărțirea a fost despărțire. Indiferent dacă am părăsit-o sau m-a părăsit, cortina a fost trasă. Fără nici cea mai mică posibilitate de a reîncălzi ciorba.
Fiindcă nu dragostea produce suferință ci inerția în dragoste, când nu vrei să accepți că un lucru terminat e un lucru terminat. Și trebuie să mergi mai departe.

| Bratu_Andrew_2000 a răspuns (pentru Hammurabi):

Stiu ce zici. Am incercat de.

| Issabelle6789 a răspuns:

Eu nu sunt asa dar unele fete sunt... Uneori stau si ma gandesc la faptul ca poate lor le este mai bine asa pentru ca ele nu sufera ci ii fac pe barbati sa sufere.Pe cand eu daca nu sunt asa mereu am avut de pierdut

| RAY explică (pentru anonim_4396):

De ce bad boys sunt asa populari?

| AmFostOdataEuOBaba a răspuns:

Sunt unele, dar nu toate!
Au explicat ceilalți în răspunsurile anterioare. tongue

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Sper ca am inteles ideea din raspuns

Întrebări similare