| Mindfulness a întrebat:

Sunt fete oare care sunt atrași de bătăuși? Sunt controverse în care reiese că sunt, și în care reiese că cei care sunt așa devin marginalizați! Voi sunteți fetelor atrase de astfel de băieți? Sau doar fetele rele sunt atrase?

Răspuns Câştigător
| Miruna333 a răspuns:

Doar fetele cu probleme, altfel nu exista

30 răspunsuri:
| Kufu95 a răspuns:

Da, unele pe care eu le-am cunoscut, de așa ceva erau atrase, în general, eu când întâlneam o astfel de femeie cam voiam să plec pentru că nu sunt de acord cu violența și să își găsească fericirea în funcție de cum doresc ele.

| Mindfulness explică (pentru Kufu95):

Frate nu trebuia sa mă încurajezi rolling on the floor
Eu eram așa în generala si mă plăceau fetele in clasa! De când m-am cumințit vad că am devenit invizibil pentru fete laughing
Depinde acum, că unii o sa te marginalizeze daca bati oameni în stânga și în dreapta, și poți face pușcărie pentru un pumn dat cuiva care are pile și cunoștințe! Aia era nebuna, nu sunt toate așa, nu mai e la moda bătăia din anii 2000.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Neh. Prefer sa fie liniște. Mai ales fetele care ies dintr-o familie în care tatăl era un bătăuș nu cred ca ar vrea un iubit la fel. Mai mult eu îs cea "bătăușă"

| Mindfulness explică (pentru annonimaaaa555):

Covoare ce ai bătut tu scumpi? rolling on the floor
Mai tu dai răspunsuri cam smart, mă cam iriți laughing

| Selena26 a răspuns:

Personal imi place viata linistita, de aceea am cautat un programator. Apreciez simplitatea, responsabilitatea, iar linistea casei este cea mai prețioasă.

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru Mindfulness):

Sa știi ca bat și covoare. Nu sunt genul de fată care se sperie de orice fel de lucru. Am crescut și la țară (la bunica) acolo la vaci, la capre la de toate, măturat, curățat după animale și nu mi rușine nici scârbă. Anul trecut am schimbat țiglele de pe casă cu bunicahappy
Pot sa fac și ce fac unii bărbați, chiar îmi face plăcere ca sunt în stare sa fac multe lucruri ce altele nu vor sau is mai...fitoaselaughing

Off of, ce fata faina ești tu și harnicăbig grin
Nu pot sa vb urat cu tine că ești o fata prea faina happy
Asta e educația părinților, adică te-au educat bine de tot părinții tăi! Exact o fata așa ca tine caut eu, sa mă facă să nu mai urăsc lumea și să îi iau la bătaie laughing
Ai tot respectul meu kiss scuze că îți dau pup dar ești ce trebuiewinking

M-am educat singură fiindcă dacă era după părinți...nu ajungeam bine. Mereu am avut un gand: sa nu ajung ca ei. Sa schimb linia proasta din familiehappy
O să-ți găsești tu unaaa

| Mindfulness explică (pentru Selena26):

Numai fete sexy pe aici și luate laughing
E mai safe sa stai in liniște decat sa dormi pe perna că îți poți găsi oricând nașul! Eu as bate toată ziua la fraieri dar știu cum e și să primești rolling on the floor
Va doresc casa de piatrawinking

| Mindfulness explică (pentru Miruna333):

Eu desi am o anxietate extrema sunt genul asta de bărbat,doar că lumea îmi dă pace așa că eu nu pot sa bat aiurea oameni pe strada fara nici un motiv! La pușcărie e greu și acolo,devi fetiță daca nu te impui in fata șmecherilor! Din ce am sesizat eu,cam ar trebui sa mă pocăiesc nu sa devin ce eram in generala! Dar dacă o să fiu provocat nu știu dacă o să mai iert! Beta și violent nu știu cum naiba as putea fi,sau Alpha cu anxietate generalizata,cert e că sunt un tip dur în realitate și nu prea stau la discuții,rup tot daca ma enervez,dar știu că îmi pot găsi și nasul laughing l-am mai găsit euhee hee așa că stau cuminte big grin
Eu cred că sunt unic,cu agorafobie și bătăușlaughing alții de abia pot ieși afară din casă cu asa ceva,și eu sunt in stare de orice daca mă enervez, deși mă rupe și pe mine in public aceasta problema sunt in stare de multe. Asta e aviz pentru cei care cred că sunt fraier doar că tremur eu pe strada și sunt mai tăcut, in realitate le-ar șade la multi bine la reanimare laughing
Pai ales cu probleme sunt și inculte, agramate nu îmi trebuie mie așa ceva! Daca o fata nu scrie corect gramatical deja e grav, o arunc la tombex direct.

La cat de,, harnic de munca,, sunt eu nu cred că o să stea vreuna cu minehee hee
Ești printre puținele care impresionează, de mult nu am mai văzut useri sa ofere răspunsuri așa de utile.
Credeam că dai răspunsuri de pe IA dar se vede că e ceva nativ, tu ai o inteligență nativă ești demnă de lăudat!
Vad că pe TPU sunt fete faine numai la mine sunt de astea arogante pline cu figuri!

Wow...cineva care accepta ca nu folosesc inteligența artificialălaughing asta trebuie sa scriu pe perete
Și sa știi ca nu trebuie sa fi foarte harnic. Iubitul de exemplu nu e cel mai harnic om, dar face mâncare ca un bucătar. Toți oamenii au minusurile și plusurile lorhappy
Plus...cu cât cunoști mai multe fete, cu atât mai repede îți dai seama "câte feluri" sunt și care îți plac. Cândva o sa găsești una care nu are figuri

| Kufu95 a răspuns (pentru Mindfulness):

Nu te încurajez ci dimpotrivă, eu chiar îți zic să te ferești de astfel de femei. Exact, trebuie să faci pușcărie pentru una care îi se pare ei cel mai important să fi bun pe pumn, că alfel tu nu ești "bărbat"? Nu e neapărat că are pile și relații, dar așa e legea, scrie clar că dacă din cauza ta, ajunge cineva în spital, tu faci pușărie. Normal, aș fi preferat să nu fie deloc bătaia la modă...

Ți-am urmărit răspunsurile și nu îmi spun că sunt preluate de acolo! Ai un stil unic de a da răspunsuri. O sa ajungi grande, se vede munca ta ce ai depus-o! Știu cum e cu mâncarea, daca face mâncare bună deja 50% te-a cucerit,restul tine de ce scoate pe gura,dar și acolo e ce trebuie sunt sigur,altfel nu ai sta cu el doar că gătește bine.
Eu am fost învățat să fiu ținut în puf,asta mi-a făcut mult rău, după o vârstă nu prea te mai poți schimba, așa ramai!
Eu nici nu găsesc ce îmi place, și nu am studii superioare că am renunțat din cauza depresiei! Ce caut eu necesita studii superioare. Nervii aia nu mai îi am sa reiau studiile. Sunt într-o situație destul de grava! Eu nu prea acept orice de munca, că ma afunda mai rău în depresie!
La voi tu ești masculul de el gătește?laughing

| Mindfulness explică (pentru Kufu95):

Nu mai este, acum se bate monedă pe inteligenta nu pe violenta! Daca nu ești inteligent e tragic, mori, nu poți supraviețui! Oare de aia îmi spui că preferă care era stalkera ta? laughing
Ii băgai pumnul în alt loc daca prefera pumnul laughing

Apai și iubitul era ținut în puf (de-aia e un leneș câteodată) și nici el n-are studii superioare. Eu sunt cea care vrea sa studieze. Apai problema e ca am crescut într-o familie toxica și nu m-au lăsat sa fac de exemplu mâncare fiindcă dau foc la casa, sau dacă greșesc, numa risipesc mâncarea și dupa tot ei mi-au reproșat că nu-s în stare de nimic. Acum învăț încet încet. Eu fac prăjiturile și dulciurile și el mâncarealaughing (desigur... vreau sa învăț sa fac mâncare)

Va completați ca niste porumbeilaughing
Daca nu te bate ești deja o fata norocoasă! O să înveți tu, incepe cu ce e mai greu ca sa ți se pară un fleac ce e mai ușor.

Acum cum sa zic asta? Mi-o cer(bătaia) ca imi place sa il "enervez"...na acum gen nu e bătaie bătaie. Numa ma atinge și sunt albastră. Sunt foarte sensibilă. Câteodată "ne mai batem" fiindcă mi-am dat seama ca dacă e sa se ia unul de mine nu am șanse și asa măcar învăț i autoapărarehappy
Numa de-aia fiindcă am pățit în trecut și am rămas cu traumehappy

Sărăcuța sad
Fetele luate vad că sunt fericite, alea singure cred că sunt frustrate săracele! Eu cred că oamenii cu probleme psihice nu își pot găsi un partener, mi greu sa cred că e un alt motiv la mijloc. Dar nu trebuie sa judecăm, uneori sunt mai de treabă cei cu probleme psihice ca restul

Chiar sunt de treaba unele persoane de genul. No acuma...fiecare cum e

Și tu ești de treabă! Ai grija de tine și de suflețelul tau frumos.

| simplaexistenta a răspuns:

Nope, n-ai treaba. Pana prin liceu (maxim pana la facultate). Dup-aia te maturizezi, ce sa-ti trebuiasca prieten bataus, sa mergi cu botnita cu el pe strada.

| Mindfulness explică (pentru simplaexistenta):

Nici cu fraieri nu poți umbla

| simplaexistenta a răspuns (pentru Mindfulness):

N-am zis nimic de fraieri. E evident ca extremele sunt... Extreme. In cazul de fata, fraierii-batausii.

De ce naiba ma imiti?

| simplaexistenta a răspuns (pentru Mindfulness):

De nimic, mă bucuram ca am ajuns la comun acord. Ce ai vrut sa spui cu "fraierii"?

Pai na, nu mă pot certa cu tine