| andreea0000 a întrebat:

Sunt foarte apropiata de iubitul meu, dar cate o data ne certam si de multe ori ne impacam cu o partida de sex. El m-a dezvirginat si imi e rusine ca ma pune in cateva pozitii cam nasoale!
Nu stiu ce sa fac sa il las sau nu...cate o data el cum sa spun, el ma imi face sex oral si o data mi-a luat mana si m-a facut sa il masturbez... oare vrea sa facem sex oral, oare sa fac acest lucru:?

7 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, deci conteaza foarte mult dorintele tale nu doar ale lui, o relatie trebuie sa fie bazata pe iubire, incredere, comunicare...eu nu cred ca ar trebui sa il lasi atat timp cat tu nu te simti bine, daca nu te simti in largul tau, nu o fa! Nu face niciodata ceva doar de dragul lui, ceva care pe tine sa te deranjeze, daca te iubeste iti va respecta dorinta, vb cu el si spune-i frumos ce si cum, daca nu vrei, atunci lasati-o balta, nu fa acest lucru daca nu vrei sau nu iti place, de ce sa o faci? Ca apoi sa te simi aiurea? Mai bine faceti ceva ce sa placa la amandoi nu doar lui, el daca te iubeste sigur nu se va supara, deci nu uita, fa ceea ce te face pe tine sa te simti bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daaaa e normal? gura a fost facuta pentru asa ceva? in sex normal adica intromisia penisului in vagin pozitia nu conteaza, cata vreme te simti bine. dar anal, oral, forestier, metalic, nu cred ca e normal.

| mihaela_7412 a răspuns:

Buna ar trebui sa vorbiti pentru ca esti si tu in joc nu numa el si trebuie sa te simti si tu bine si el are fii bine sa vorniti si sa vedeti ce va place la amandoi

| Dizzydizz a răspuns:

Tie ti ar pl sa faci asta?
Daca da, at incearca
na inimic d pierdut
cat despre pozitii e normal sa experimentezi ceva nou asa ca trysmug

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Cred ca doar esti la inceput si te rusinezi! Nu iti fie teama, daca va iubiti o sa treci peste starea de jena!
Vorbeste cu el si spune-i s-o luati ceva mai usor, pana te obisnuiesti!

| cretz a răspuns:

Draga mea, sexul trebuie sa placa amandurora nu numai lui, iar daca tu nu vrei sa-i faci sex oral nu trebuie. Acum depinde numai de tine, daca ii vei face sau nu pentru ca el nu te poate obliga, poate ar trebui sa renunti sa-i mai permiti sa-ti faca sex oral pentru ca ti poate spune ca el iti face si tu nu(stii tu, serviciu contra serviciu). Mie una mi se pare o chestie scarboasa sexul oral, dar cine stie, omul e facut sa incerce. Succes, si nu uita, nu te lasa influentata de ceea ce el vrea, trebuie sa vrei si tu happy

| lacrimi a răspuns:

Stiai ca cine ofera, cere? Asa e, iti spun eu, mai gandeste-te si la el, dar spune-i si lui sa se gandeasca la tine, si daca-ti face ceva sa nu se astepte sa-i faci si tu. Daca nu i-ai impus dinainte, acum trebuie sa oferi si tuhee heeNu ma refer la oral, gura a fost lasata pentru mancare, dar dupa parerea mea cand se simte partenereul bine te simti si tu binewinking