| Marynna a întrebat:

Sunt foarte confuza.Am cunoscut un baiat, in grecia, el e din bucuresti, eu din craiova, el are 12 ani, eu 13.La inceput nu prea am vorbit, dar, in ultima zi, am vorbit foarte mult, iar seara, ne-am plimbat prin statiune amandoi.De atunci ma tot gandesc la el.Credeti ca m-am indragostit?

8 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Nu cred ca te-ai indragostit, dar este posibil ca sa se intample asta in viitor. Adica, daca veti tine legatura si va veti mai vedea din cand in cand, atunci te vei indragosti de el. Deocamdata vezi in el un potential partener.

| marrr a răspuns:

>_> De ce am un deja vu`? De fapt si eu am cunoscut un grec, dar intr-un joc mmorpg. El are 13 ani, iar eu tot 13 si sunt tot din Craiovalaughing. Este posibil sa fii indragostita de el, asta numai tu poti sa simtihappy. Daca tu crezi ca nu este ceva trecator poti discuta cu el pe subiectul acesta si iti urez mult noroc cu el, sper ca distanta sa nu va desparta daca veti decide sa fiti impreunahappy!

| alone a răspuns:

E posibil

| ClaraZ a răspuns:

Da

| saiukarra a răspuns:

Sigur, dar te sfatuiesc sa nu dai mare amploare sentimentelor, si nici fluturasilor din stomac.Nu te grabi, toate se fac la timpul lor, m-ai ai timp sa te indragostesti, m-ai ai timp sa afli ce inseamna dragostea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ti se pare dragut? sunt sigura ca te-ai indragostyt

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai mult ca sigur

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ceti zice inima frumusica? ha? intreab-o si asc bine.