In primul rand nu e o relație obișnuită deoarece nu vorbiți decât atunci când vă vedeți (la 2-3 săptămâni), încearcă să faci ceva în privința asta, adică să vorbiți și în timpul in care nu vă vedeți, altfel nu știu ce viitor va avea relația voastră deoarece la început este normal să vorbiți foarte mult.
Pai nu suntem inca intr-o relatie, pentru ca el inca o mai iubeste pe fosta si mai are nevoie de timp sa o uite. Si ne vedem de 2-3 ori pe saptamana
Unde va gasesc baietii? )
Astea-s vrajeli din obor frate, nu cred ca mai exista fete care mananca vrajeli de genul ))
Eu cred ca frebuie sa te hotarasti daca vrei o relatie normala cu el si cu tot ceea ce inseamna asta sau vrei in continuare aceasta aventura si relatie mai neobișnuită. Trebuie in primul rand sa te hotarasti ce vrei tu dupa care sa ii spui si lui si sa vezi de acolo ce urmeaza.
Eu iti zic atata, spune-i asa: Alege, eu ori ea, imi dai sanse, dar tot la ea te gandesti! Nu mai inteleg nimic! Eu sunt aici doar pentru ati alina tie durerea? Sper ca te-am ajutat! Succes!