anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt foarte confuza, nu stiu ce sa facstraight face. acum 5 zile m-am despartit de prietenul meu cu care am stat 3 luni, pe motivul ca el mi-a cerut sa facem dragoste. Avem doar 15 ani ambii si l-am refuzat.Azi mi-a zis o prietena buna de-a lui mi-a zis ca are de gand sa se impace cu mine.
Eu inca il iubesc enorm, si zilele astea in care suntem despartiti par un calvar pentru minesad, seara de seara plangeam, si imi este foarte dor de el.

Ce ma sfatuiti? Sa ma impac cu el sau sa "il dau dracu"... oare se poate schimba? si-a dat seama ca il iubesc si ca intr-o relatie nu trebuie pus sexul pe prima pozitiesad? ce ziceti? FUNDA restul voturi:*MULTUMESC ANTICIPAT!

Răspuns Câştigător
| Adorable a răspuns:

Buna!
Eu consider ca esti mult prea tanara pentru a face un pas mult prea mare. Vezi tu, este adevarat ca baietii reusesc sa intoarca mintile multor fete pentru a le convinge sa se culce cu ei.
Dar te rog gandeste-te in felul urmator : Daca o faci, daca nu, odata si odata tot va despartiti caci acestea sunt relatii trecatoare, din adolescenta.
Ceea ce conteaza cu adevarat este ceea ce iti este rezervat pentru mai tarziu. Nu face o greseala pentru ca mai apoi sa regreti pentru ca e pacat!
Daca vrea sa se reimpace cu tine, e ok atat timp cat nu iti strica tie viitorul. Caci el o poate face cu 100 de fete, ce conteaza? insa in cazul tau conteaza, esti fata. Lasa toate grijile deoparte, arunca-le si nu mai privi inapoi, stanga sau dreapta.

8 răspunsuri:
| Азбука a răspuns:

Cu adevarat grava, problema ta straight face

| carminaburana43 a răspuns:

Vad ca incepem sa ne apropiem de Suedia si tarile vestice in ceea ce priveste sexul.Adica ca se incepe la o virsta asa de precoce.La virsta ta nu sexul ar trebui sa fie primul dar poate ma insel eu poate am fost eu gresit educata in acest sens si poate tu ai dreptate dar adevarul e ca o mare dragoste mereu se sfirseste cu o mare durere si doar tu trebuie sa stii acum ce consideri ca e mai bine pentru tine.In vest in orice caz nu e o problema majora sexul la anii astia dar adevarule ca si eu in locul tau as considera precoce.De ce.Inca nu stiti sa va aparati si poate vei avea un copil din relatie si daca avortezi apoi poate nu vei mai putea avea copii. Daca sexul ar fi fara complicatii gen poate sa ai un copil din relatie atunci nu ar fi mare problema.Dar asa... poate te lasa si atunci daca faci sex cu el.Nu dau nume dar am in familie o pereche de tineri ea de 2o si el de 22 si el stie sa tina la ea atit de mult ca a reusit s-o iubeasca si inca o iubeste chiar daca nu au facut inca niciodata sex in doi ani de zile de cind sunt impreuna.Dar tu hotaresti e viata ta.

| WooLove a răspuns:

Mda. la 15 ani il iubesti enorm. E greu poate un timp nu o sa iti mai ceara sa faca dragoste cu tine dar dupa cred ca da, si acum zici ca il iubesti si siferi dupa el ia gandeste-te atunci cum o sa fie daca o sa fie?
Succes!

| FrozEenSoul a răspuns:

Salut, Impaca-te cu el, da-i o sansawinking dar ii zici din prima : Stai cu mine dar fara sex, nu acum (poate tu nu vrei, nu stiu eu ), de la 17 ani incolo vom face (am dat doar un exemplu, varsta poate sa fie si 50, cat vrei tuwinking daca te va iubi se va intoarce 100% la tine happy ) Bafta si succes, Funda?

| iiConspire a răspuns:

Nu nu nu sexul nu trebuie pus pe prima pozitie si esti prea mica pentru asta daca el te vrea ca sa isi bata joc de tine sa faca sex cu tine si dupa aia el sa te dea dracu daca se impaca cu tine ii spui asa: bine ma voi impaca cu tine dar trebuie sa ma respecti eu nu fac sex doar ca asa imi ceri tu " asa e cel mai bine noroc funda plz?

| kingRing a răspuns:

De ce sexul e placut, dar totusi cred ca esti inca prea mica, spune-i sa mai faca laba inca vreo 2 ani big grin

| Ady_1062 a răspuns:

A cerut sa faceti dragoste pentru ca te iubeste.Nu e neaparat sa fie sexul la prima pozitie.Eu cred ca ar fi bine sa te impaci cu el pentruu ca cred ca si el te iubeste inca. Sper sa-ti fi fost de ajutor

| bluesilva a răspuns:

Daca te-ar cunoaste foarte bine si te-ar iubi cu adevarat nu ti-ar fi cerut lucrul acesta daca tu nu vrei.inseamna ca profita de tine. Si nu, sexul nu e pe prima pozitie, mai ales la 15 ani! Asta e parerea mea... sper sa iti fie de folos.winking